Det går inte att rotera skärmen även då funktionen Autorotera har aktiverats

Tillämpliga produkter: Tablet,Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Det går inte att rotera skärmen även då funktionen Autorotera har aktiverats

Problem:

Skärmen kan fortfarande inte roteras efter att Autorotera-funktionen har aktiverats.

Lösning:

1. Öppna den förinstallerade Meddelanden-appen och rotera telefonen för att se om den roterar automatiskt. Om den gör det, så indikerar det att telefonsensorn fungerar ordentligt.
  2. Öppna sedan appen i fråga och se till att Autorotera-funktionen (om sådan finns) har aktiverats i appinställningarna.
  3. Om appen stöder Autorotera-funktionen, uppdatera appen till den senaste versionen och försök igen.
  4. Vissa appar stöder inte Autorotera-funktionen.

Telefonens startsida stöder inte automatisk skärmrotation.

Om problemet kvarstår, säkerhetskopiera dina data och lämna enheten samt inköpsbevis till ett auktoriserat Huawei-kundservicecenter för hjälp.