Det går inte att logga in på mitt Exchange-konto i Huawei E-post-appen

Tillämpliga produkter: Tablet,Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Det går inte att logga in på mitt Exchange-konto i Huawei E-post-appen

Om du inte kan logga in på ditt Exchange-konto, felsök med någon av följande metoder:

1. Kontrollera nätverksanslutningen

1. Växla mellan mobildata och Wi-Fi-nätverk och försök igen.
  2. Kontrollera om du kan skicka e-postmeddelanden via Wi-Fi, men inte via mobildata. Om så är fallet, öppna Surfplattehanterare/Optimerare, gå till Mobildata > Nätverksanslutna appar, peka på E-post, och välj både Mobildata och Wi-Fi.

2. Kontrollera om e-postmeddelandet har konfigurerats

På skärmen för Exchange-e-postinloggning, gå till Manuell inställning > Skapa E-postkonto, och gör följande steg:

1. Ställ in SäkerhetstypSSL/TLS (acceptera alla certifikat), och försök igen.
  2. Bekräfta serveradressen, Port, och säkerhetscertifikatet med e-postserveradministratören. Korrigera inställningarna manuellt i Inställningar om det behövs.

3. Kontrollera om Exchange-servern har några begränsningar som är på:

1. Högsta antalet enheter som kan länkas.
  2. Högsta antalet historiskt synkroniserade enheter.

Försök att logga in misslyckas om någon av ovanstående gränser överskrids. Kontakta e-postserveradministratören för att radera några av de kopplade eller synkroniserade enheterna och försök igen.

4. Om problemet kvarstår

Om problemet förblir olöst, ring Huaweis kundtjänst för hjälp.