Hur använder jag trådlös omvänd laddning? Vad bör jag vara uppmärksam på?

Tillämpliga produkter: HUAWEI P smart Pro,HUAWEI P30 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+512gb、single sim card 6gb+128gb、dual sim card 8gb+256gb、single sim card 8gb+128gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30 Pro(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30 Pro 5G(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 20 Pro,HUAWEI P40 Pro+(dual sim card 8gb+512gb),HUAWEI P40 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+256gb),HUAWEI Y9s(huawei p smart pro dual sim card 6gb+128gb)
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Hur använder jag trådlös omvänd laddning? Vad bör jag vara uppmärksam på?

Trådlös omvänd laddning är en funktion som låter dig använda din telefon för att ladda andra enheter (t.ex. en smartphone, smart klocka och smart band) som stöder trådlös laddning. Uppmärksamma de följande tipsen för användning av trådlös omvänd laddning.

Enheten som ska laddas måste stödja trådlös laddning

Huawei-enheter som stöder trådlös laddning inkluderar: HUAWEI P40 Pro, P40 Pro+, Mate 30 RS, Mate 30 Pro, Mate 30, P30 Pro, Mate 20 Pro, Mate 20 RS och Mate RS; HONOR 30 Pro+, HONOR V30 Pro; HUAWEI MatePad Pro, FreeBuds 2; HONOR FlyPods Pro; HUAWEI FreeBuds 3-serien (utgåva med trådlös laddning), FreeBuds Pro (utgåva med trådlös laddning) och så vidare.

Enheter som inte är Huaweis måste stödja QI trådlöst laddningsprotokoll (som iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, Samsung S9 och Xiaomi Mix 2S) för att stödja trådlös laddning. För detaljer, kontakta enhetsleverantören.

Steg för trådlös laddning

1. Gå till Inställningar > Batteri och aktivera Trådlös omvänd laddning-reglaget.

• Se till att Trådlös omvänd laddning inte är aktiverat på den enhet du vill ladda. Annars kan den enhet du vill ladda börja ladda din telefon istället.
    • Placera inte telefonen på något metallföremål när Trådlös omvänd laddning är aktiverat.
  2. Se till att enheten som ska laddas är påslagen.
  3. Placera enheten som ska laddas i mitten på baksidan av din telefon. Placera inga metallföremål, som t.ex. kort eller mynt, mellan de två enheterna.

Tips

1. Trådlös omvänd laddning är mindre kraftfull än kabelansluten laddning och det kan ta längre tid att ladda enheter med stor kapacitet. Den är mer lämpad för laddning i nödsituationer.
  2. När telefonens batterinivå är lägre än 20 % och du inte laddar den, laddar den inte längre den andra enheten och Trådlös omvänd laddning kommer att avaktiveras automatiskt.

Mer information:

Min telefon kan inte utföra trådlös omvänd laddning

Min telefon laddar inte andra enheter när batteriet är lågt