Hur laddar jag upp loggar i HUAWEIAppGallery?

zoom in pic
Hur laddar jag upp loggar i HUAWEIAppGallery?

1. Gå till AppGallery > Jag > Problem och förslag, kontrollera rutan bredvid Dela systemloggar för att hjälpa oss att diagnostisera problem, ange problembeskrivningen och ditt telefonnummer eller e-postadress och peka på Skicka in.

2. Välj en öppningsmetod på popup-skärmen. HUAWEIAppGallery kommer då att anropa e-postfunktionerna och dina loggar skickas automatiskt som e-postbilagor till kundtjänsten i din region.