Kontrollera datorns serienummer (SN)

zoom in pic
Kontrollera datorns serienummer (SN)

Serienumret (Förkortning: ”SN”) är en produkts ID-nummer som också kallas för maskinnummer, autentiseringskod och registreringsapplikationskod.

Metoder för att kontrollera datorns SN:

Följande bilder är endast exempel.

Metod 1

Öppna PC Manager och klicka på Mina tjänster för att se datorns SN.

Metod 2

Kontrollera etiketten på datorns baksida för att se datorns SN.

Metod 3

1. Tryck på Win- och R-tangenterna samtidigt för att komma till Kör-fönstret. Ange ”cmd” och tryck på Enter.

2. Ange ”wmic bios get serialnumber” och tryck på Enter för att se datorns SN.

Metod 4

Håll F2 intryckt under start för att komma åt BIOS-inställningsskärmen och se datorns SN.