Så här återställer du Betalningslösenord

zoom in pic
Så här återställer du Betalningslösenord

1. Peka på Glömt lösenordet? på betalningsskärmen för att återställa ditt Betalningslösenord. Du måste verifiera din identitet med hjälp av din säkerhetsfråga och telefonnummer.

2. Gå till Inställn. > Kontocenter > Betalning och inköp > Inställningar > Betalningslösenord.

Peka på Använd ursprungliga lösenordet och följ instruktionerna på skärmen för att återställa betalningslösenordet.

Om du glömmer betalningslösenordet, peka på Glömt ursprungliga lösenordet och verifiera din identitet på något av följande sätt:

a. Återkoppla bankkort

b. Koppla nya bankkort

c. Använda säkerhetsfrågan och telefonnummer som ställts in för HUAWEI-ID