Hur jag hittar eller tar bort min köphistorik

zoom in pic
Hur jag hittar eller tar bort min köphistorik

Hitta din din köphistorik:

Gå till Inställn. > Kontocenter > Betalning och inköp > Köphistorik för att kontrollera Köphistorik. Du kan även peka på en order för att visa Fakturainformation.

Fakturainformation innehåller Betalningsstatus, Transaktionsbelopp, Produktnamn, App-namn, Transaktionsnummer, Betalningstyp, och Transaktionstid. Notera att om ett EU-bankkort användes, kommer Betalningstyp att vara banknamnet och bankkortets fyra sista siffror.

Om du inte vet hur du frågar efter eller om du inte hittar den köppost du letar efter, ange följande information för vår kundtjänst för att hjälpa dig:

a. HUAWEI-ID

b. Betalningsbelopp

c. Transaktionstidpunkt

d. Telefonnummer kopplat till betalningen

e. Kontaktinformation (telefonnummer föredras)

f. Transaktionsfeedback (e-post eller SMS)

g. Orderstatus

Ta bort din köphistorik:

Gå till Inställn. > Kontocenter > Betalning och inköp > Köphistorik. Peka och håll kvar en köppost tills Ta bort-knappen visas. Peka på OK.