Visa nedladdade filer och ändra platsen där nedladdningar sparas

Tillämpliga produkter: PC,Desktop
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Visa nedladdade filer och ändra platsen där nedladdningar sparas

• Det här avsnittet använder Microsoft Edge version 80.0.361.61 som exempel.
  • Det grafiska gränssnittet och åtgärderna kan variera något beroende på din webbläsarversion.
  • Mer detaljer finns på Microsofts officiella webbplats: https://microsoftedgetips.microsoft.com/sv-se
  1. Klicka på ikonen Mer (de tre prickarna) och välj Nedladdningar.

2. Klicka på Öppna mappen med nedladdningar för att visa dina nedladdade filer. För att ändra platsen där filerna sparas klickar du på ikonen Mer (de tre prickarna) och väljer Inställningar för nedladdningar.

3. På skärmen Nedladdningar klickar du på Ändra och anger platsen där du vill spara nedladdade filer.