Hur kan jag installera HUAWEIAppGallery?

zoom in pic
Hur kan jag installera HUAWEIAppGallery?

1. AppGallery är den officiella plattformen för appdistribution för Huawei-enheter. Den kan också köras på de flesta Android-baserade telefoner/surfplattor (som kör Android 5.0 eller senare). Men, den fungerar inte med iOS-enheter.

2. Om du använder Google Chrome på telefonen för att öppna webbversionen av AppGallery, vänligen uppdatera Google Chrome till 100.0.4896.58 eller senare innan du installerar det.

Om HUAWEIAppGallery inte är förinstallerat på din enhet, gör följande:

Metod 1:

1. Öppna den här länken i din webbläsare.

2. Peka på Installera.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att installera HUAWEIAppGallery-klienten. HUAWEIAppGallery är säker och pålitlig. Om ett meddelande om systemvarning visas under installationen, peka på OK för att fortsätta.

Metod 2:

1. Öppna webbversionen av HUAWEIAppGallery

2. Peka på nedladdningsknappen på skärmen.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att installera HUAWEIAppGallery-klienten.