Grundläggande information om HiSuite

zoom in pic
Grundläggande information om HiSuite
  1. Vad är HiSuite?
  2. Var kan jag ladda ner HiSuite?
  3. Vilka telefonmodeller stöds av HiSuite?
  4. Vilka systemversioner kan HiSuite köras på?
  5. Hur rapporterar jag HiSuite-problem?
  1. Vad är HiSuite?

Huawei HiSuite är en Android-enhet (inklusive telefoner och surfplattor) och hanteringsassistent som körs på datorer.

Notera: Detta dokument gäller endast för HiSuite som kör på Windows-datorer.

1. Var kan jag ladda ner HiSuite?

Ladda ner från HiSuite officiella webbsida på:

https://consumer.huawei.com/en/support/hisuite/

1. Vilka telefonmodeller stöds av HiSuite?

Huawei-telefoner och surfplattor som kör Android 4.0 och senare.

1. Vilka systemversioner kan HiSuite köras på?

Kompatibla system:

32-bitars eller 64-bitarsversion av Windows 10

32-bitars eller 64-bitarsversion av Windows 8,1

32-bitars eller 64-bitarsversion av Windows 7

32-bitars eller 64-bitarsversion av Windows Vista

32-bitars eller 64-bitarsversion av Windows XP

1. Hur rapporterar jag HiSuite-problem?

Metod 1: Skicka ett e-brev till hisuite@huawei.com.

Metod 2: Öppna HiSuite och gå till Meny > Problem och feedback.

Metod 3: Kontakta Huawei hotline.

Du rekommenderas att ladda upp relaterade loggar och skärmdumpar när du lämnar feedback.

Om HD-ikonen kan visas normalt innan telefonsystemet återställs, men inte kan visas efteråt, prova följande: Ta bort SIM-kortet och sätt i ett annat SIM-kort som tillhandahållits av en annan operatör i telefonen. När det nya SIM-kortet har registrerats i nätverket tar du bort det och sätter in det ursprungliga SIM-kortet i telefonen för att lösa problemet.