Vad ska jag göra om jag gjorde ett köp i appen och betalningen var klar men produkten/tjänsten inte levererades?

Tillämpliga produkter: Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Vad ska jag göra om jag gjorde ett köp i appen och betalningen var klar men produkten/tjänsten inte levererades?

Om du gjorde ett köp i appen och betalningen var klar men produkten/tjänsten inte levererades, kan det bero på nätverksfördröjning. Logga ut från appen och logga sedan in igen för att kontrollera.

Om produkten/tjänsten fortfarande inte levererades, kan du använda kundtjänstens kontaktinformation i appen för att kontakta apputvecklaren för hjälp.

Om du använde Huawei In-App Inköp (IAP) för att köpa, kan du även kontakta HUAWEIkundtjänst och lämna informationen nedan för hjälp.

• HUAWEI-ID
  • Appnamn
  • Produktnamn
  • Huawei In-App Inköp transaktionsnummer (Gå till Jag > Kontocenter > Betalning och inköp > Köphistorik för att kontrollera. Inkludera en skärmdump, om möjligt)
  • Problembeskrivning
  • Land/region
  • Kontaktinformation

Om appen är ett spel, tillhandahåll även:

• Spelserver
  • Karaktär-namn/ID