Ändra Wi-Fi-namnet och -lösenordet

Tillämpliga produkter: HUAWEI 4G Router 2,HUAWEI AI Cube,HUAWEI 5G CPE Pro 2,HUAWEI 4G Router 2s,HUAWEI 4G Router 3 Prime,HUAWEI 4G Router 3 Pro,HUAWEI 4G CPE Pro 2,Soyealink 4G CPE 3s,Soyealink 4G CPE 3((b535-333)、(b535-933)、4g cpe 3),Soyealink 4G CPE 3,Soyealink 4G CPE Pro 3,HUAWEI 4G Router Lite,HUAWEI 4G CPE 3,HUAWEI 4G Router 2 Pro,HUAWEI 5G CPE Pro
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Ändra Wi-Fi-namnet och -lösenordet
  1. Anslut datorn till CPE:s Wi-Fi (eller till CPE:s LAN-port med en Ethernet-kabel). Ange 192.168.8.1 i adressfältet i webbläsaren och ange inloggningslösenordet för att komma åt CPE:s gränssnitt.
  2. Gå till Wi-Fi-inställningar > Grundläggande Wi-Fi-inställningar för att visa nuvarande Wi-Fi-namn och lösenord. Ange nya Wi-Fi-namn (SSID) och Wi-Fi-lösen., och klicka på Spara.