Stör ej

Tillämpliga produkter: HUAWEI Mate 30 Pro(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb)
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Stör ej

Stör ej hjälper dig att förhindra avbrott när du behöver fokusera. När detta läge är aktiverat slås ljudet av för samtal och meddelanden och bannermeddelanden visas inte.

Aktivera eller avaktivera läget Stör ej

Du kan aktivera eller avaktivera Stör ej på följande sätt:

• Svep nedåt från statusfältet för att öppna meddelandepanelen och svep sedan nedåt igen för att visa alla genvägar. Peka på för att aktivera eller avaktivera Stör ej. Du kan peka och hålla kvar på för att komma åt inställningsskärmen för Stör ej.

• Gå till Inställningar > Ljud och vibration > Stör ej och aktivera eller avaktivera Stör ej.

När Stör ej är aktiverad visas i statusfältet, ljudet slås av för samtal och meddelanden och bannermeddelanden visas inte.

Ställa in ett schema för läget Stör ej

Gå till Inställningar > Ljud och vibration > Stör ej, peka på Planerad för att ange tidsperioden och upprepningscykeln och aktivera sedan Planerad.

Gör undantag i läget Stör ej

I läget Stör ej kan du aktivera enheten för att ringa för samtal och meddelanden från vissa källor så att du inte missar något viktigt.

Gå till Inställningar > Ljud och vibration > Stör ej och aktivera Stör ej eller Planerad. Sedan kan du:

• Peka på Samtal eller Meddelanden och välja ett av alternativen. Om du ställer in ett undantag ringer enheten för samtal eller meddelanden från vald källa.
  • När Upprepade uppringningar är aktiverat slås ljudet inte av för ett andra samtal från samma nummer inom 15 minuter.