HUAWEIAppGallery-översikt

zoom in pic
HUAWEIAppGallery-översikt

Huawei Appgallery, den officiella plattformen för appdistribution för Huawei-enheter, är en av de tre bästa appbutikerna i världen. Den globala versionen av HUAWEIHuawei Appgallery lanserades i Kina 2011, och släpptes i april 2018. Huawei Appgallery finns för närvarande i mer än 190 länder/regioner, och du kan kontrollera vilka de är i AppGallery > Jag > Inställningar > Land/region. Appar tillgängliga i Huawei Appgallery och innehåll i kommentarsavsnittet för varje app varierar beroende på region i enlighet med lokala lagar och förordningar och användarvanor. Mer information finns i Jag > Om > Huawei AppGallery användaravtal. HUAWEIAppGallery har för avsikt att ge användare en öppen och innovativ plattform för appdistribution. Genom att prioritera skyddet för användarnas sekretess och säkerhet, utnyttjar Huawei Appgallery Huaweis innovativa mjukvaru- och hårdvaruteknik för att ge en unik intelligent upplevelse.

Mer information om hur man installerar AppGallery finns i Hur kan jag installera HUAWEI AppGallery?.