Hur registrerar man ett HUAWEI-ID?

zoom in pic
Hur registrerar man ett HUAWEI-ID?
  • På din telefon, gå till Inställningar > Logga in med HUAWEI-ID > Registrera, och följ sedan anvisningarna på skärmen för att registrera ett HUAWEI-ID
  • Ange det telefonnummer som hör till ditt HUAWEI-ID och verifieringskoden som skickats med ett textmeddelande. När verifieringen är klar, ange ett lösenord så är registreringen klar.
  • Du kan också ange den e-postadress som hör till ditt HUAWEI-ID.