Jag har glömt bort mitt HUAWEI-ID-lösenord, vad ska jag göra?

Tillämpliga produkter: Tablet,Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Jag har glömt bort mitt HUAWEI-ID-lösenord, vad ska jag göra?

Du kan återställa lösenordet med följande metoder:

Om du inte har loggat in med ditt HUAWEI-ID, gå till Inställningar > Logga in med HUAWEI-ID > Glömt lösenordet?

Om du inte har loggat in med ditt HUAWEI-ID, gå till Inställningar > HUAWEI-ID, Betalning och köp, Cloud m.m. > Konto och säkerhet > Säkerhetscenter och klicka på Återställa lösenord.