Det indikeras att mitt telefonnummer, min e-postadress eller mitt tredjepartskonto är associerat med ett HUAWEI-ID, vad ska jag göra?

Tillämpliga produkter: Tablet,Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Det indikeras att mitt telefonnummer, min e-postadress eller mitt tredjepartskonto är associerat med ett HUAWEI-ID, vad ska jag göra?

För att skydda ditt konto kan ett telefonnummer eller en e-postadress endast kopplas till ett enda HUAWEI-ID.

Lösningar:

• För att verifiera om du tidigare har kopplats till ett HUAWEI-ID, ange ditt vanliga mobilnummer/e-postadress och försök att logga in på ditt HUAWEI-ID.
  • Använd ett annat telefonnummer eller en e-postadress som inte har kopplats till ett HUAWEI-ID.