(Förfrågan om ändring av konto) Hur avassocierar eller ändrar jag HUAWEI-ID om mitt associerade telefonnummer eller e-postadress inte längre används?

Tillämpliga produkter: Tablet,Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
(Förfrågan om ändring av konto) Hur avassocierar eller ändrar jag HUAWEI-ID om mitt associerade telefonnummer eller e-postadress inte längre används?

Om det associerade telefonnumret eller e-postadressen inte längre används, måste du skicka in en begäran om att ändra konto för att associera ett nytt telefonnummer eller e-postadress.

Notera: Chansen att begäran blir godkänd är större om du skickar förfrågan från den enhet du vanligen använder.

Gör följande för att skicka en begäran från din telefon:

Om ditt HUAWEI-ID är inloggat

Gå till Inställningar > HUAWEI-ID > Konto och säkerhet > Telefon > Ändra och fyll i informationen enligt anvisningarna på skärmen.

Om ditt HUAWEI-ID inte är inloggat

Gå till Inställningar > Logga in med HUAWEI-ID > Rapportera problem klicka sedan på Ändra telefonnummer eller e-postadress > start, och fyll sedan i informationen enligt anvisningarna på skärmen.