Hur kontrollerar jag serienumret (SN) för en trådlös router

Tillämpliga produkter: HUAWEI CPE,HUAWEI Mobile WiFi
zoom in pic
Hur kontrollerar jag serienumret (SN) för en trådlös router

Du kan hitta serienumret (SN) för en trådlös router på följande sätt:

• Metod A: Kontrollera serienumret (SN) tryckt på produktetiketten på enhetens undersida.
  • Metod B: Kontrollera serienumret (SN) tryckt på förpackningen.
  • Metod C: Anslut en telefon eller dator till den trådlösa routerns Wi-Fi-nätverk och skriv ”192.168.8.1” i adressfältet i en webbläsare. Fyll i lösenordet och logga in på enhetens gränssnitt för att visa enhetsinformation, inklusive enhetens serienummer (SN).