Kan jag fortsätta använda mina köpta teman, textstilar och bakgrunder på en ny telefon?

Tillämpliga produkter: Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Kan jag fortsätta använda mina köpta teman, textstilar och bakgrunder på en ny telefon?

Teman, textstilar och bakgrunder som du har köpt är länkade till ditt HUAWEI-ID. Detta betyder att du kan fortsätta använda dem på alla telefoner som är inloggade med ditt HUAWEI-ID.

Om du använder en telefon som är inloggad med ett annat HUAWEI-ID, kommer dina köpta teman, textstilar och bakgrunder inte att vara tillgängliga, och du måste köpa dem igen innan du kan använda dem.