Hitta serienumret (SN) på Huawei-telefoner och surfplattor

zoom in pic
Hitta serienumret (SN) på Huawei-telefoner och surfplattor

Vad är ett SN?

SN, eller serienummer, är ett unikt nummer som registrerar information som produktionsdatum och produktens garantistatus. Varje produkt har bara ett motsvarande serienummer.

Så här hittar man det

Prova metoderna nedan för att hitta SN på dina Huawei-telefoner och surfplattor:

• Om du behåller den ursprungliga förpackningslådan, hittar du SN på etiketten som sitter fast på den (se bilden nedan).

• Om den ursprungliga förpackningslådan saknas, men du kan slå på telefonerna eller surfplattorna, gör du följande:

Metod 1: Ange *#06# på telefonen och SN kommer att visas på skärmen (gäller telefoner och surfplattor som stöder SIM-kort).

Metod 2: Kontrollera det i Inställningar. Ett exempel ges nedan baserat på EMUI 10:

1. Öppna Inställningar.
  2. Rulla längst ned och peka på Om telefonen.
  3. Lokalisera Status.
  4. Du kan hitta SN från Status.

För telefoner och surfplattor som kör EMUI 8.X, EMUI 9.X, eller Magic UI 2.X, öppna Inställningar, lokalisera System, och peka sedan på Om telefonen (Om surfplatta), så kan du hitta SN från Status.

Metod 3: Hitta SN från Support (HiCare)-appen, genom att gå till Support (HiCare) > Jag > Min enhet. Du hittar SN under streckkoden.

• Om originalförpackningen saknas och telefonerna eller surfplattorna inte kan slås på, kontrollera den bakre etiketten som medföljer den nya produkten för att se SN.