Treknappsnavigering

Tillämpliga produkter: HUAWEI P40 Pro+(dual sim card 8gb+512gb),HUAWEI P40 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+256gb)
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Treknappsnavigering

Gå till Inställningar > System och uppdateringar > Systemnavigering och välj Treknappsnavigering.

Peka på Inställningar för att välja den knappkombination för navigering du föredrar.

Följande ikoner visas i navigeringsfältet:

• : Bakåt-knappen går tillbaka till föregående skärm, avslutar en app eller stänger tangentbordet på skärmen.

• : Hem-knappen tar dig tillbaka till startsidan.

• : Senaste-knappen visar skärmen med de senaste uppgifterna.

• : Meddelande-knappen öppnar meddelandepanelen.

Anpassa kombinationen för navigeringsknappen

Gå till Treknappsnavigering > Inställningar. Du kan:

• Välja en kombination för navigeringsknappen.

• Aktivera Dölj navigeringsknappar så att du kan dölja navigeringsfältet när det inte används.