Ladda enheten

Tillämpliga produkter: HUAWEI WATCH FIT new,HUAWEI Band 6,HUAWEI WATCH FIT,HONOR Watch ES,HUAWEI WATCH FIT(/huawei watch fit new),HONOR Band 6
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Ladda enheten

Laddning

Anslut metallkontakterna på laddningsvaggan till de på enhetens baksida, placera dem på en plan yta och anslut laddningsvaggan till en strömförsörjning. Skärmen tänds och batterinivån visas.

• Laddningsvaggan är inte vattentät. Se till att porten, metallkontakterna och enheten är torra under laddning.
  • Använd en Huawei-laddare med nominell utgångsspänning på 5 V och nominell utgångsström på 1 A eller en dator för att ladda enheten. Om en laddare som inte är icke-Huawei används kan problem som långsam laddning och överhettning uppstå. Var försiktig när du använder en laddare som inte är från Huawei.

Laddningstid

Det tar ungefär 65 minuter att ladda enheten helt.

Visa batterinivån

Svep nedåt på enhetens startsida för att kontrollera batterinivån. Alternativt öppnar du appen Hälsa, pekar på Enheter och kontrollerar batterinivån under enhetens namn.

Varning för lågt batteri

• När batterinivån sjunker till 10 % blir batteriikonen röd, enheten vibrerar och en påminnelsevarning om lågt batteri visas.
  • När batterinivån sjunker under 5 % förblir batteriikonen röd, enheten vibrerar och en påminnelsevarning om lågt batteri visas.