Aktivera eller avaktivera Flygplansläge

Tillämpliga produkter: HUAWEI MediaPad M6(10.8 inches wifi-only 4gb+128 gb、10.8 inches lte 4gb+64gb、10.8 inches lte 4gb+128gb、10.8 inches wifi-only 4gb+64gb)
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Aktivera eller avaktivera Flygplansläge

När du flyger kan du aktivera Flygplansläge om du måste göra det enligt flygbolaget. I Flygplansläge kan enheten inte ringa samtal, skicka eller ta emot SMS-meddelanden eller använda mobildata, men du kan använda alla andra funktioner.

Du kan aktivera eller avaktivera Flygplansläge på följande sätt:
  • Svep nedåt från statusfältet för att öppna meddelandepanelen och svep sedan nedåt igen för att visa alla genvägar. Peka på för att aktivera eller avaktivera Flygplansläge.

• Gå till Inställningar > Mobilnätverk och aktivera eller avaktivera Flygplansläge.

När Flygplansläge aktiveras avaktiveras Wi-Fi och Bluetooth automatiskt. Du kan aktivera dem igen om det tillåts av flygbolaget.

Se till att enheten har uppdaterats till den senaste systemversionen.

Den här funktionen kan variera mellan olika enheter.