Inkommande samtalsnummer visas som okända på min HUAWEI-telefon/surfplatta eller i samtalsloggen

Tillämpliga produkter: Tablet,Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Inkommande samtalsnummer visas som okända på min HUAWEI-telefon/surfplatta eller i samtalsloggen

Utför följande steg vid felsökning:

Om alla inkommande nummer visas som okända

1. Rensa appdata för Telefon eller Telefon genom att göra följande:

Öppna Inställningar, sök efter och öppna Appar, och gå till / > Visa systemprocesser > Telefon/Telefon > Lagring > Rensa data.

Rensning av appdata Telefon eller Telefon raderar inte dina kontakter eller samtalsloggar.

2. Sätt in ditt SIM-kort i en annan fungerande telefon, för att se om problemet kvarstår.
    • Om problemet kvarstår, kanske funktionen för visning av nummerpresentation inte är aktiverad eller nummerinformationen för inkommande samtal överförs inte. I detta fall ska du kontakta operatören för att lösa problemet.
    • Om problemet är löst (inkommande samtalsnummer visas korrekt), ring Huaweis kundtjänst för hjälp.

Om vissa inkommande nummer visas som okända

Kontakta din operatör för hjälp. De möjliga orsakerna är följande:

1. Den andra parten kanske använder en tredje parts app för att ringa ett VoIP-samtal.
  2. Den andra parten kan dölja nummerpresentationen med hjälp av en tredje parts app eller genom vissa telefoninställningar.
  3. Den andra parten kan ha aktiverat en operatörstjänst som döljer nummerpresentationen vid samtal.
  4. Den andra parten kanske ringer från ett annat land/region där det finns skillnader i kommunikationsstandarder mellan operatörer. I det fallet visas inte nummerpresentationen.