Använda Telefonkloning för att flytta data till din nya enhet

Tillämpliga produkter: HUAWEI P50 Pocket(dual sim card  8gb+256gb(bali-l29c)),HUAWEI Mate Xs(dual sim card 8gb+512gb),HUAWEI nova 9(dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI P50 Pro(dual sim card 8gb+256gb),HUAWEI P40(single sim card 8gb+128gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI P40 Pro+(dual sim card 8gb+512gb),HUAWEI Mate 40 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+256gb),HUAWEI P40 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+256gb),HUAWEI P50 Pocket Premium Edition
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Använda Telefonkloning för att flytta data till din nya enhet

Med Telefonkloning kan du snabbt och smidigt flytta alla grundläggande data (inklusive kontakter, kalender, bilder och videor) från din gamla enhet till din nya enhet.

Migrera data från en Huawei-enhet eller annan Android-enhet

1. Öppna appen Telefonkloning på din nya enhet eller gå till Inställningar > System och uppdateringar > Telefonkloning, peka på Detta är den nya enheten och välj Huawei eller Annan Android-telefon.

2. På den gamla enheten följer du instruktionerna på skärmen för att ladda ned och installera Telefonkloning.

3. Öppna appen Telefonkloning på din gamla enhet, peka på Detta är den gamla enheten och följ instruktionerna på skärmen för att ansluta den gamla enheten till din nya enhet genom att skanna en kod eller genom att ansluta manuellt.

4. Välj de data du vill klona på din gamla enhet och peka sedan på Nästa > Överför för att börja klona.

Du kan söka efter Android-versioner som har stöd för Telefonkloning i AppGallery och visa mer information på appens detaljskärm.

Migrera data från en iPhone eller iPad

1. Öppna appen Telefonkloning på den nya enheten eller gå till Inställningar > System och uppdateringar > Telefonkloning, peka på Detta är den nya enheten och välj iPhone/iPad.

2. Följ instruktionerna på skärmen för att ladda ned och installera Telefonkloning på den gamla enheten.

3. Öppna appen Telefonkloning på din gamla enhet, peka på Detta är den gamla enheten och följ instruktionerna på skärmen för att ansluta den gamla enheten till din nya enhet genom att skanna en kod eller genom att ansluta manuellt.

4. Välj de data du vill klona på din gamla enhet och följ sedan anvisningarna på skärmen för att slutföra datakloningen.

Du kan söka efter iOS-versioner med stöd för Telefonkloning i App Store och visa mer information på appens detaljskärm.