Dela filer mellan enheter med Huawei Share

Tillämpliga produkter: HUAWEI P50 Pocket(dual sim card  8gb+256gb(bali-l29c)),HUAWEI MatePad(10.4-inch 2022 lte 4+128、10.4 wifi 4gb+128gb、10.4-inch 2022 lte 4+64、10.4-inch 2022 wi-fi 4+128),HUAWEI nova 9(dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI P50 Pocket Premium Edition
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Dela filer mellan enheter med Huawei Share

Du kan använda Huawei Share för att enkelt dela filer trådlöst mellan Huawei-enheter.

Dela online-filer mellan enheter

Dela videor, webbplatser och annat innehåll i appar (t.ex. Video, HUAWEI Webbläsare och Dianping) som länkar via Huawei Share. Innehållet visas direkt på den mottagande enheten när det väl mottagits.

1. Aktivera Huawei Share på den mottagande enheten.

2. På den sändande enheten, öppna appen eller webbplatsen du vill dela innehållet från, gå till > Mer, peka på Huawei Share, vänta på att systemet söker efter tillgängliga enheter och peka på namnet på den enhet du vill skicka innehållet till.

3. På den mottagande enheten pekar du på Acceptera för att godkänna överföringen. Innehållet öppnas när överföringen är klar.

• Operationerna kan variera beroende på vilken app du delar från.

• Se till att båda enheterna har uppdaterats till den senaste systemversionen.

Dela lokala filer mellan enheter

Du kan använda Huawei Share för att snabbt dela filer mellan Huawei-enheter. Mottagaren kan förhandsgranska filerna innan hen godkänner dem och visa hela innehållet i filerna efter att de har tagits emot. Mottagaren kan till exempel visa mottagna bilder och videor i Galleri.

1. Aktivera Huawei Share på den mottagande enheten.

2. På enheten som skickar pekar och håller du kvar för att välja filerna du vill dela och pekar sedan på . Peka på Huawei Share och peka sedan på ikonen för den mottagande enheten för att skicka filen.

De här stegen kan vara annorlunda om du delar filer direkt från en app.

3. På den mottagande enheten pekar du på Acceptera för att godkänna överföringen.

Öppna sedan Filer för att visa de mottagna filerna.

Du kan också visa de mottagna bilderna eller videorna genom att gå till Galleri > Album.