Ladda ned drivrutiner

Metod 2: Med hjälp av produktmodell

Metod 1: Med HUAWEI PC ManagerRekommenderas

Öppna HUAWEI PC Manager och klicka på Drivrutiner för att uppdatera officiella drivrutiner. Om du inte har HUAWEI PC Manager installerat ska du klicka här för att ladda ned det.

device img

Serienummer

Obs! Vi rekommenderar dig att använda HUAWEI PC Manager för att uppdatera drivrutiner. Om du inte har HUAWEI PC Manager installerat ska du klicka här för att ladda ned det.

Lista med drivrutiner(0)

• ljud
    • grafikkort
    • WLAN
    • Bluetooth
    • fingeravtryck
    • kamera
    • mus, tangentbord
    • snabbtangent
    • chipset
    • BIOS
    • säkerhet
    • fast programvara
    • övrigt
    driver no result

Hittade ingen information om drivrutin. Försök igen senare.

Obs

Om du planerar att själv uppdatera drivrutiner ska du inte stänga av eller starta om systemet under uppdateringen och kontrollera följande före uppdateringen:

1. Nya BIOS-målversionen är nyare än nuvarande BIOS-version.

2. Batterinivån är över 30%.

3. Strömadaptern är ansluten.

Om allvarliga konsekvenser skull uppstå på grund av fel vid BIOS-uppdatering vi rekommenderar starkt att du går till ettHuawei kundservicecenter och ber om hjälp av en utbildad tekniker med att uppdatera BIOS.