Hur kontrollerar jag enhetens serienummer?
  • Metod 1:

När enheten är påslagen, tryck in *#06# och tryck på grön lur.
  • Metod 2:

När enheten är påslagen, gå till Inställningar -> Om telefonen -> Aktuell status.
  • Metod 3:

Kontrollera enhetens serienummer på bakre etiketten om batteriluckan kan demonteras.
  • Metod 4:

Kontrollera enhetens serienummer på produktförpackningen.
  • Metod 1:

Kontrollera enhetens serienummer på produktförpackningen.
  • MMetod 2:

Kontrollera enhetens serienummer på bakre etiketten på enhetens baklucka.
  • Metod 3:

Kontrollera enhetens serienummer på insidan och utsidan av kortplatsen.

(gäller för M-serien, surfplattor i T-serien)

• Metod 4:

När enheten är påslagen, tryck in *#06# och tryck på grön lur.

(gäller endast för surfplattor med samtalstjänst)

• Metod 1:

Kontrollera produktförpackningen. S/N är serienumret.
  • Metod 2:

Sök via telefonens mjukvara
    Android-system:

Öppna HUAWEI Wearable APP-hemsida > klicka på ikonen i övre vänstra hörnet för att ange bandinställningarna > raden längst ner är enhetens serienummer.

• IOS-system:

Gå in i Inställningar > Allmänt > Om enhet > HUAWEI B2, klicka för att se det ”S/N” som är enhetens serienummer.

• Metod 3:

Kontrollera enhetens kropp.
    1. Kontrollera insidan av remmen. Det 20-siffriga numret är enhetens serienummer (gäller för Honor-band).
  • 2. Kontrollera baksidan av ditt Bluetooth-headset S/N är serienumret. (gäller för B2).
  • 3. Kontrollera SIM-kortets lock.
  • 4. Kontrollera klockans baksida (tillämpligt för B0).
  • Trådlös router

• Metod 1:

Visa enhetens serienummer på namnskylten längst ner på enheten.
    • Metod 2:

Visa enhetens serienummer på färgförpackningen.
    • Metod 3:

Underhållssida: besök underhållssidan 192.168.3.1 -> fler funktioner -> routerstatus -> routerinformation. På den här sidan kan du se routerinformationen, inklusive enhetens serienummer och MAC-adress.
    • Metod 4:

Besök Hilink APP och klicka på kugghjulsikonen för Inställningar som finns längst upp till höger på webbsidan -> Enhet -> Enhetsinformation. På den här sidan kan du se routerns information, inklusive S/N.
  • PLCs

• Metod 1:

Visa enhetens serienummer på enhetens namnskylt.
    • Metod 2:

Visa enhetens serienummer på färgförpackningen.
  • IPTV

• Metod 1:

Visa enhetens serienummer på enhetens namnskylt.
    • Metod 2:

Kontrollera via programvara

● Kontrollera SN: Inställningar -> Om -> System
      ● Kontrollera MAC: Inställningar -> Om -> Nätverk