Hur kontrollerar jag IMEI/MEID, SN eller MAC-koder?
  • Metod 1:

När enheten är påslagen, tryck in *#06# och tryck på grön lur.
  • Metod 2:

När enheten är påslagen, gå till Inställningar -> Om telefonen -> Aktuell status.
  • Metod 3:

Kontrollera IMEI, SN-koderna på den bakre etiketten av batteriluckan som kan demonteras.
  • Metod 4:

Kontrollera IMEI, SN-koderna på produktpaketet.
  • Metod 1:

Kontrollera IMEI, SN-koderna på produktpaketet.
  • MMetod 2:

Kontrollera IMEI, SN-koderna på bakre etiketten på enhetens baksida.
  • Metod 3:

Kontrollera IMEI, SN-koderna på insidan och utsidan av kortplatsen.

(gäller för M-serien, T-serien för surfplattor)

• Metod 4:

När enheten är påslagen, tryck in *#06# och tryck på grön lur.

(gäller endast för surfplattor med samtalstjänst)

• Metod 1:

Kontrollera produktförpackningen. S/N är serienumret.
  • Metod 2:

Sök via telefonens mjukvara
    Android-system:

öppna HUAWEI Wearable APP-hemsida > klicka på ikonen i övre vänstra hörnet för att ange bandinställningarna> den nedersta raden är Mac-adressen.

• IOS-system:

Ange Inställningar> Allmänt> Om enhet> HUAWEI B2, klicka för att se "serienummer" som är MAC-adressen..

• Metod 3:

Kontrollera enhetens kropp.
    1. Kontrollera insidan av remmen. Det 20-siffriga numret är SN (gäller för Honor-band).
  • 2. Kontrollera baksidan av Bluetooth headsetet. S/N är serienumret (tillämpligt för B2).
  • 3. Kontrollera SIM-kortets lock.
  • 4. Kontrollera klockans baksida (tillämpligt för B0).
  • Trådlös router

• Metod 1:

S/N och MAC-adressen visas på typskylten längst ner på enheten.
    • Metod 2:

S/N och MAC-adressen visas på färgpaketet.
    • Metod 3:

Underhållssida: Besök underhållssidan 192.168.3.1 -> fler funktioner -> routerstatus -> routerns information. På den här sidan kan du se routerns information, inklusive S/N och MAC-adressen.
    • Metod 4:

Besök Hilink APP och klicka på kugghjulsikonen för Inställningar som finns längst upp till höger på webbsidan -> Enhet -> Enhetsinformation. På den här sidan kan du se routerns information, inklusive S/N.
  • PLCs

• Metod 1:

S/N och MAC-adressen visas på typskylten.
    • Metod 2:

S/N och MAC-adressen visas på färgpaketet.
  • IPTV

• Metod 1:

S/N och MAC-adressen visas på typskylten.
    • Metod 2:

Kontrollera via programvara

● Kontrollera SN: Inställningar -> Om -> System
      ● Kontrollera MAC: Inställningar -> Om -> Nätverk