Support för HUAWEI-klockor

Starta din resa med din HUAWEI-klocka

Slå på musiken

Skapa och hantera spellistor på klockan. Håll takten med de senaste rytmerna när du joggar, löper eller cyklar.

Läs mer
Växla urtavlor när du vill

Använd telefonen till att ladda ned och ändra urtavlan. Du kan till och med göra dina favoritbilder till anpassade urtavlor.

Läs mer
Förvandla HUAWEI-klockan till din personliga träningspartner

HUAWEI-klockor kan nu följa med dig i skidbackarna. Bara konfigurera några inställningar så kan du få reda på din puls, förbrukade kalorier, varaktigheten för träningar med mera.

Bruk klokken din til å måle SpO2 når som helst, hvor som helst. Hør med kroppen din for å sikre at alt er som det skal.

Ha klockan på dig när du sover för att få data om hur länge du sover, sömnkvaliteten med mera. Synkronisera sedan klockan till telefonen för att få en veckovis rapport.

Fler frågor
Användbara nedladdningar för dig
HUAWEI Health

HUAWEI Health

HUAWEI Health är en app för att integrera data och tjänster för HUAWEI wearables.

HUAWEI Health är en app för att integrera data och tjänster för HUAWEI wearables.

Be om hjälp för lösningar