HUAWEI FreeBuds 3i

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI Freebuds 3i HUAWEI Freebuds 3i
HUAWEI FreeBuds 3i

Ultieme Noise Cancellation

Past bij jouw oren,
past bij jouw stijl

De HUAWEI FreeBuds 3i hebben een ergonomisch, kegelvormig ontwerp met flexibele siliconen tips in vier verschillende maten voor een comfortabele pasvorm. Deze in-ear oortelefoons bieden een meeslepende akoestische ervaring. Betere vorm, betere afdichting, beter geluid.

freebuds-3i

Ultieme Actieve Noise Cancellation

Terwijl de naar buiten gerichte microfoon omgevingsgeluid detecteert om ruis tegen te gaan, pikt de naar binnen gerichte microfoon het restgeluid in jouw oren op om verdere ruis te onderdrukken. HUAWEI FreeBuds 3i bieden een grondige ruisonderdrukkende ervaring voor een overweldigende geluidservaring.

Ultimate Active Noise Cancellation

Puur genot,
vrij van ruis

HUAWEI FreeBuds 3i zorgen voor een ideale luistersfeer door het geluidsniveau te verlagen tot 32 dB1. Luister naar hifi-muziek, spannende filmaudio-effecten en heldere stemmen van vrienden, familie of geliefden en geniet daarnaast van ononderbroken momenten met je favoriete geluiden.

freebuds-3i

3-mic Systeem, Laat de wereld jouw stem horen

HUAWEI FreeBuds 3i worden beschikken over twee naar buiten gerichte microfoons om je stem nauwkeurig op te vangen en andere omgevingsgeluiden te onderdrukken, en een derde naar binnen gerichte microfoon ontvangt en filtert het eigen stemgeluid, om daarmee de gesprekskwaliteit te verbeteren. Alles wat je zegt is duidelijk, ongeacht het omgevingsgeluid.

freebuds-3i

Klein formaat, machtig geluid

Het uiterst gevoelige diafragma van HUAWEI FreeBuds 3i is zorgvuldig afgestemd om daarmee authentieke, gebalanceerde audio te leveren. De 10 mm grote dynamische drivers leveren daarnaast een krachtige bas. Ervaar de pracht van iedere noot in je oren met de HUAWEI FreeBuds 3i.

Ultimate Active Noise Cancellation

Pop-up om te Pairen,
Klaar om te Starten

Koppel HUAWEI FreeBuds 3i automatisch met behulp van het pop-upvenster2 wanneer de oplaadcase open is. De batterijstatus is ook zichtbaar tijdens het koppelen. Geniet direct van je favoriete muziek.

freebuds-3i

Herkent je aanrakingen3

De HUAWEI FreeBuds 3i hebben aan beide zijden ingebouwde sensoren, die een handige double-tap bediening bieden en onbedoelde aanrakingen negeren. Daarnaast wordt het afspelen automatisch gepauzeerd wanneer de oordopjes uit de oren worden verwijderd en wordt de weergave van geluid weer hervat zodra ze weer in de oren worden geplaatst.

freebuds-3i

freebuds-3i

freebuds-3i

Vul je dag met muziek

Eén keer opladen biedt tot 3,5 uur luisterplezier, terwijl de oplaadcassette tot 14,5 uur batterijduur levert die je dag met muzikaal plezier zal vullen.4

Long battery life

  1. De gegevens zijn afkomstig van Huawei Labs en zijn vastgelegd tijdens real-life tests door werknemers.
  2. Pop-upvenster past zich alleen aan Huawei-smartphones met EMUI10 of hoger aan.
  3. Wearing Detection past zich aan Huawei-smartphones met EMUI10.0.1 of hoger aan.
  4. Gegevens zijn gebaseerd op de testresultaten van Huawei-laboratoria. Bij 'default' (Actieve ruisonderdrukking is niet ingeschakeld), 50% volume, AAC-modus, wordt de werkelijke levensduur van de batterij beïnvloed door volume, bron, omgevingsinterferentie, productkenmerken en gebruiksgewoonten.
Cookies instellen