HUAWEI FreeLace

Stijlvol in kleur

Stijlvol in kleur

Kies de kleur die matcht met je outfit.
HUAWEI HiPair Technology

HUAWEI HiPair Technology

Ingebouwde USB-C poort met zelfontwikkelde HUAWEI HiPair Technology. Bij verbinding met de gsm is het mogelijk om de HUAWEI FreeLace te pairen en op te laden tijdens work-outs.
De ultieme muziekervaring

De ultieme muziekervaring

Met dynamische driver van 9,2 mm voor een groter geluidsveld. Het ultradunne TPU-diafragma zorgt voor de perfecte bas, terwijl het titanium je laat genieten van melodieuze hoge tonen.
Snelladen Lange batterijduur*

Snelladen
Lange batterijduur*

Dankzij de 3C hoogrenderende lithiumbatterijen kan je gsm dienen als oplader via de USB Type-C poort. Een snelle laadbeurt en je muzikale reis kan verdergezet worden.
Memory foam Zacht en comfortabel

Memory foam
Zacht en comfortabel

De HUAWEI FreeLace is omhuld door een nikkeltitaanlegering en vloeibaar silicium zodat deze zacht aanvoelt en comfortabel rond je nek zit. Bovendien kan je de compacte FreeLace eenvoudig en zonder knopen oprollen.
Aan en van elkaar Aan en uit

Aan en van elkaar
Aan en uit

De ingebouwde magnetische hall-sensor detecteert of de oortelefoon in gebruik is. Door de magneten samen te brengen verbreek je de verbinding zodat de batterij langer meegaat. Wanneer je de oortjes uit elkaar haalt zal de verbinding hersteld worden en de muziek opnieuw beginnen spelen.
Windruisonderdrukking voor kristalheldere gesprekken

Windruisonderdrukking
voor kristalheldere gesprekken

De perfecte match tussen Dual Channel windruisonderdrukking en Bluetooth ruisonderdrukking zorgt ervoor dat je gesprekken niet gehinderd worden door achtergrondlawaai.
IPX5-score* Zorgeloos genieten

IPX5-score*
Zorgeloos genieten

Deze oortelefoon heeft een waterdicht design. Dankzij de totaal bescherming kan niets je nog tegenhouden, zelfs geen druppel zweet of regen.
De details maken het verschil

De details maken het verschil