Empty div
Exclusief voor Proximus Black Friday!
Nu tijdelijk bij aankoop van een Proximus Mate 20 Lite een gratis HUAWEI Watch GT in plaats van de HUAWEI Band 3 Pro.
Bestel nu
Betaal € 9 en krijg € 50 terugbetaald door Huawei. En nog meer op proximus.be/blackfriday
Aanbod geldig van 23/11/2018 t.e.m. 26/11/2018 en zolang de voorraad strekt. Beëindiging binnen de 24 maanden: restwaarde verschuldigd voor toestel o.b.v. aflossingstabel in contract. Betaling via domiciliëring. Huawei-acties: Meer info en voorwaarden op www.huaweipromotions.be. Niet cumuleerbaar met andere Huawei promoties. Enkel in combinatie met abonnement. Mogelijke aanvragen t.e.m. 10/12/2018
DEZE CAMPAGNE campagne loopt van 23 november tot en met 26 november. Geldig voor de Mate 20 Lite. Bekijk de voorwaarden voor alle deelnemende (web)winkels.
Huawei Mate 20 Lite
Huawei Mate 20 Lite
Jouw vertrouwde co-piloot
De verbluffende beelden van het 6,3" FHD+ (2 340 x 1 080) FullView Display dompelen je onder in de meest magische momenten, terwijl de slanke symmetrisch vormgegeven achterzijde, comfortabel in de palm van je hand ligt.
Ontdek de Huawei Mate 20 Lite
Huawei Watch GT
HUAWEI WATCH GT
Ontdek jezelf
De Watch GT is een hypermodern horloge, met een klassiek design en vele handige functies. Hij vertelt niet alleen wanneer je weg moet, maar geeft ook je hartslag weer als je lekker aan het sporten bent en het tijd is om het tempo verder op te schroeven. En met twee weken batterijduur kun je de Watch GT gerust een keer vergeten op te laden.
HOE WERKT HET
Bestel
Bestel een HUAWEI Mate 20 Lite.
Registreer
Klik hier om naar het formulier te gaan
Ontvang
Na bevestiging, ontvang je binnen 6 weken de
HUAWEI Watch GT.