• /content/dam/community/nl/next-image-2022/NL_01-Web-Announced_Landing_Page-Next_image-2022-KV.jpg /content/dam/community/nl/next-image-2022/NL_01-WAP-Announced_Landing_Page-Next_image-2022-KV.jpg Next-Image https://consumer-sit.test.huawei.com/en/community/next-image/

INSPIREER DE WERELD

NEXT IMAGE is het Huawei-platform voor fotografische uitmuntendheid op smartphones, het platform waarop we geweldige foto's en video's vieren die zijn vastgelegd op Huawei-apparaten van over de hele wereld. "NEXT" vertegenwoordigt onze visie voor de toekomst, de voortdurende verkenning van de volgende generatie beeldtechnologieën en het inspireren van de volgende generatie beeldmakers. "IMAGE" verwijst naar statische en nieuwe vormen van dynamische visuele expressie die consumenten over de hele wereld helpen hun verhalen te delen.

NEXT IMAGE Awards 2022

De NEXT IMAGE Awards, begonnen in 2017, belichamen Huawei's toewijding aan het ambacht en kunstenaarschap van moderne verhalen vertellen. We zijn verheugd dat Next Image Awards 2022 binnenkort wordt gelanceerd, met een nieuw jurypanel en nieuwe spannende categorieën om fotografen van over de hele wereld te inspireren om mee te doen.