• /content/dam/community/be/next-image-2021/1920_1047nl.png /content/dam/community/be/next-image-2021/360_280nl.png Next-Image https://consumer-sit.test.huawei.com/en/community/next-image/

Over NEXT-IMAGE Awards

Als belangrijk onderdeel van HUAWEI's NEXT-IMAGE Plan, dat in 2017 van start ging, inspireren de jaarlijkse NEXT-IMAGE Awards gebruikers van mobiele telefoons overal in de wereld om een nieuwe visuele cultuur te creëren. Het woord "NEXT" in NEXT-IMAGE verwijst naar fotografen die hulpmiddelen van de volgende generatie gebruiken om geavanceerde visuele inhoud te creëren en verspreiden. "IMAGE" verwijst naar zowel statische beelden als nieuwe vormen van dynamische visuele expressie. HUAWEI riep het "NEXT-IMAGE"-concept niet alleen in het leven om de vele jaren van innovatie van het bedrijf op het gebied van visuele expressie voor het voetlicht te brengen, maar ook om een concept te creëren dat een nieuwe school voor fotografie vertegenwoordigt die blijft groeien.

De NEXT-IMAGE Awards weerspiegelt HUAWEI's toewijding aan het ambacht en de kunst van moderne fotografie. Door aankomend fotografen te voorzien van geavanceerde technologie, hoopt HUAWEI een uitlaatklep te bieden voor een wereld vol creatieve inspiratie.

De Belgische wedstrijd is georganiseerd met de steun en expertise van het zeer gekende Musée de la Photographie uit Charleroi. Neem tegelijkertijd deel aan de Belgische en wereldwijde Next-Image wedstrijd!