HUAWEI Mobile Cloud

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

HUAWEI Mobile Cloud

Jouw gegevens veilig opslaan

Sla je foto's, video's, contacten, notities en andere belangrijke informatie veilig op. Met HUAWEI Mobile Cloud kan je een back-up van je gegevens maken op een veilige cloud, zodat je geen gegevens verliest in het geval dat je je telefoon kwijt raakt en je je gegevens op elk moment en overal gemakkelijk naar een nieuw apparaat kunt overbrengen.

Cloud backup

Een automatische en veilige back-upoplossing

Galerij

Contacten

Kalender

Blocnote

WLAN

Kiezer

Berichten

Weer

Klok

Recorder

Browser

Instellingen

Gallerij gegevenssync

Koester elk moment

Schakel de synchronisatie van galerijgegevens in om je foto's en video's veilig en automatisch te synchroniseren met de cloud vanaf een van je mobiele apparaten. Je kunt gemakkelijk inloggen in de cloud om je foto's en video's te bekijken, beheren en downloaden.

Huawei Drive

Een eenvoudige manier om bestanden op te slaan

Met Huawei Drive kan je de foto's, audio, video's, documenten, gecomprimeerde bestanden en apps van je telefoon vrij opslaan in de cloud. Open het bestandsbeheer op je telefoon en voer Huawei Drive in of log in op cloud.huawei.com om je gegevens snel en gemakkelijk te beheren of op te slaan.

Eenvoudig beheer, altijd en overal

Log in op cloud.huawei.com met je HUAWEI-ID om je cloudopslaggegevens vanaf elk apparaat en op elk moment te beheren. Je kunt je contacten, notitieblok, foto's, albums bekijken, evenals je telefoon vinden of zelfs je telefoongegevens op afstand wissen in het geval dat je je telefoon verliest om diefstal van je persoonlijke gegevens te voorkomen.

Cloud op je telefoon inschakelen

Tik op het pictogram Instellingen op het startscherm van je telefoon, open het Cloudmenu en schakel de functies naar wens in.

1.Ga naar instellingen

2.Log in op je Huawei ID

3.HUAWEI Mobile Cloud is nu ingeschakeld.

Ga naar Instellingen > Huawei ID om HUAWEI Mobile Cloud in te schakelen. Voor de beste HUAWEI Mobile Cloud-ervaring wordt aanbevolen dat JE HUAWEI Cloud bijwerkt naar de laatste versie.

Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan