HUAWEI Sound Joy

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI Sound Joy key vision
 • Devialet-eenheid met vier luidsprekers voor een krachtig geluid2
 • |
 • 26 uur afspelen3
 • |
 • Koppelen voor stereogeluid door te schudden4
Draagbaar, stijlvol ontwerp
HUAWEI Sound Joy Portable Stylish Design EN
26 uur afspelen3
HUAWEI Sound Joy 26 Hour Playback
HUAWEI Sound Joy Devialet Speakers
Vier 79 dBA @2 m Devialet-luidsprekers1,2
HUAWEI Sound Joy Devialet Speakers
HUAWEI Sound Joy Devialet Speakers
Koppelen voor stereogeluid door te schudden4
HUAWEI Sound Joy shake stereo link up
Het geluid van vrijheid
HUAWEI Sound Joy Compact Design
Compact, klaar om
overal mee naartoe te gaan
Geniet van het geluid van vrijheid met de HUAWEI Sound Joy. Pak de comfortabele riem en ga op pad, neem de draagbare luidspreker mee in je rugzak of plaats hem in de bidonhouder van je fiets en je bent klaar voor een nieuw muzikaal avontuur.
HUAWEI Sound Joy Colourful Design
Kleurig,
stijlvol ontwerp
Kies uit twee kleuren die passen bij elk avontuur: Obsidian Black en Spruce Green.
Licht en geluid
Schijn een lichtje op je favoriete songs met de meerkleurige ring op de HUAWEI Sound Joy5. Het aantal lampjes dat brandt in de ring geeft het volumeniveau en de batterijduur aan.
Gemaakt van mooie materialen
De speciaal geweven stof om de HUAWEI Sound Joy geeft de luidspreker een bijzondere, dynamische look en voelt comfortabel aan. Daarnaast beschermt de stevige, stoere stof de luidspreker als je eropuit gaat, en zorgt ervoor dat je het geluid hoort zoals je het hoort te horen.
HUAWEI Sound Joy Fabric
De6 HUAWEI Sound Joy, IP67-gecertificeerd voor waterbestendigheid, is bestand tegen vrijwel alle denkbare weersomstandigheden en blijft beschermd in water tot een maximale diepte van één meter.
HUAWEI Sound Joy IP67
*Deze advertentieafbeelding is alleen ter referentie.
Geniet van het geluid met Devialet
HUAWEI Sound Joy Powerful Sound
Kies voor beter geluid
HUAWEI Sound Joy met een robuust 79 dBA @2 m Devialet 2-weg luidsprekersysteem1 en de Devialet SAM®-technologie om het signaal in overeenstemming te brengen met de akoestische uitgangsdruk. De krachtige bas met het volledige frequentiespectrum van de luidspreker en de heldere hoge tonen van de tweeter vullen elke hoek van de ruimte.
Heldere hoge tonen, diepere lage tonen
Symmetrisch geladen passieve radiator

De dubbele 'push-push' passieve radiator verbetert de gevoeligheid en het bereik van de lage frequenties nog verder, met een maximale uitslag van maximaal 16 mm,7 wat zorgt voor een betere stabiliteit van het apparaat waardoor de muziek kristalhelder en ruisvrij is, zelfs bij hoge volumes.

Gecombineerd 20 W koolstofvezel membraan7

De 20 W luidspreker met volledig frequentiespectrum heeft een speciaal ontworpen koolstofvezelmembraan om basfrequenties zo laag als 50 Hz (-10 dB) voller te laten klinken7.

10 W tweeter met zijden koepel7

De 10 W-tweeter met zijden koepel is door Devialet ontworpen voor uitzonderlijke helderheid, zelfs bij een zeer hoog volume, en biedt frequenties tot 20 kHz (-10 dB)7.

Breng je muziek tot leven
Speel de
lange versie
Je kunt altijd naar je muziek luisteren, op al je reizen, met 26 uur ononderbroken afspelen via Bluetooth3 met één enkele lading van de grote 8 800 mAh-batterij8.
HUAWEI Sound Joy Long Battery Life
26 uur
afspelen
8 800 mAh
batterij
HUAWEI Sound Joy Fast Charging
Snelle actie, nog sneller laden
40 W supersnel laden9 geeft je de mogelijkheid om onderweg op te laden, zodat je een uur muziek kunt afspelen na slechts 10 minuten laden10.
De Joy van
Bluetooth 5.2
Bluetooth 5.2 genereert een hogere geluidskwaliteit, maar ook een lager energieverbruik en latentie.
HUAWEI Sound Joy BT
Hogere
kwaliteit
Langere
batterijduur
Langere
transmissie-afstand
Stabieler
transmissiesignaal
Slimmer geluid
Schudden voor
stereogeluid
Maak van twee exemplaren een eenheid door de HUAWEI Sound Joy te schudden en automatisch te koppelen4,
Zo kun je genieten van een nog meeslepender muziekbeleving.
HUAWEI Sound Joy Shaking Pairing
One-touch overdracht

Schakel moeiteloos over naar een ander nummer door met je telefoon op de HUAWEI Sound Joy te tikken en schakel direct over naar een andere track11, zonder ook maar één beat te missen.

HUAWEI Sound Joy One Touch Transfer

Automatische discovery

Geniet van vrijwel onmiddellijke verbindingen met jouw apparaten via de functie Automatische discovery12. Breng je telefoon, tablet of laptop dichtbij de HUAWEI Sound Joy en tik op het pop-upvenster op je apparaat om verbinding te maken. Geniet van een dieper, beter geluid tijdens het bellen en gamen of wanneer je een filmpje kijkt.
HUAWEI Sound Joy Auto Discovery
HUAWEI Sound Joy Auto Discovery
HUAWEI Sound Joy Auto Discovery
Mobile Tablet PC
HUAWEI Watch besturing
Betrek je HUAWEI Watch bij de actie. Na het koppelen kun je het volume wijzigen en nummers overslaan13 door simpelweg je pols op te tillen.
HUAWEI Sound Joy Watch Control
Spraakassistent-pod
Druk op de spraakassistent-knop om de slimme spraakassistent van je telefoon te activeren14 voor memo's, herinneringen, informatie en meer.
HUAWEI Sound Joy Voice Assistant
 1. Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria. Maximaal volume is 79 dBA gemeten op een afstand van 2 m.
 2. Er zijn vier luidsprekers: één met volledig frequentiespectrum, één tweeter en twee passieve radiators.
 3. Gegevens van HUAWEI-laboratoriumtest. Testomstandigheden: luidspreker volledig geladen, volume ingesteld op 36% (65 dBA @1 m), met HUAWEI audiobronnen om continu audio af te spelen via Bluetooth.
 4. Alleen ondersteund door HUAWEI Sound Joy apparaten. Schud één luidspreker (of druk op de stereotoets) en schud (of druk op de stereotoets) binnen vijf minuten de andere luidspreker om het stereosysteem te koppelen. De aanbevolen afstand tussen de twee luidsprekers is minder dan 3 m. Het koppelen van meer dan twee luidsprekers wordt niet ondersteund.
 5. De meerkleurige ring is standaard uitgeschakeld. Houd de pauzeknop drie seconden ingedrukt om de ring in te schakelen.
 6. Deze luidspreker is geen professionele waterbestendige luidspreker. Hijs is spatwater-, water- en stofbestendig bij normaal gebruik en is getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden on te voldoen aan de IP67-klasse volgens de IEC 60529-normen. De spatwater-, water- en stofbestendigheid is niet permanent en de bescherming kan minder effectief worden als gevolg van dagelijks gebruik. Laad de luidspreker niet op in een natte omgeving. Schade als gevolg van onderdompeling in vloeistof valt niet onder de garantie. Waterbestendigheidsomstandigheden voor IP67 zijn (1) stilstaand en helder water, water dat minder dan 1 meter diep is; (2) testtijd 30 minuten; (3) verschil tussen de temperatuur van het water en de temperatuur van het product bedraagt niet meer dan vijf graden Celsius.
 7. Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria.
 8. Typische waarde.
 9. Ondersteunt tot 40 W snelladen volgens de SCP 2.0- en PD 3.0-protocollen. We raden je aan de met de luidspreker meegeleverde laadkabel te gebruiken. Opladen is ook compatibel met 5V / 2A, 9V / 2A en 10V / 4A.
 10. Als de luidspreker stand-by staat of uitgeschakeld is, laad je deze tien minuten op via 40 W snelladen met ondersteuning voor de SCP 2.0- en PD 3.0-protocollen om hem één uur te kunnen gebruiken in de standaardstaat.
 11. One-touch overdracht wordt ondersteund door smartphones met Android 5.1 of nieuwer en met de NFC-functie. iOS-smartphones worden niet ondersteund.
 12. Automatische discovery door smartphones en tablets wordt alleen ondersteund op smartphones en tablets van HUAWEI met Harmony OS 2 of nieuwer. Onder meer de volgende pc-modellen ondersteunen automatische discovery: HUAWEI Matebook D 16 (AMD), HUAWEI Matebook 13 2021, HUAWEI Matebook 14 2021 en HUAWEI Matebook X pro 2021. Deze functie vereist ook een software-upgrade op de betreffende pc-modellen. Raadpleeg de officiële aankondiging van HUAWEI.
 13. Tik op je HUAWEI Watch om muziek over te dragen naar de luidspreker. De volgende HUAWEI Watches ondersteunen deze functie: HUAWEI WATCH GT 2 Pro, HUAWEI WATCH 3 en HUAWEI WATCH GT 3. HUAWEI WATCH 3 ondersteunt afspelen op en besturing van HUAWEI smartphones (EMUI 12 of nieuwer) voor besturing van de luidspreker.
 14. Uitsluitend ondersteund op smartphones met de spraakassistentfunctie.
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan