Security

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

HUAWEI EMUI/Magic UI-beveiligingsupdates

Over EMUI/Magic UI-beveiligingspatchupdates

• HUAWEI introduceert een programma voor maandelijkse en driemaandelijkse vrijgave van bijgewerkte beveiligingspatches voor de volgende apparaatmodellen.
  • De maandelijkse en driemaandelijkse beveiligingspatch-updateprogramma's bevatten patches voor het Android-besturingssysteem en patches voor HUAWEI-apparaten die door HUAWEI zijn uitgebracht.
  • Het tijdstip waarop beveiligingspatches worden vrijgegeven kan variëren afhankelijk van de regio en het apparaatmodel.

Momenteel worden maandelijks bijgewerkte beveiligingspatches vrijgegeven voor de volgende apparaatmodellen¹

HUAWEI Mate-serie: HUAWEI Mate 30 Pro

HUAWEI P-serie: HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro+, HUAWEI P40 Pro, HUAWEI P smart 2021, HUAWEI P40 LITE, HUAWEI P40 lite E, HUAWEI P40 lite 5G, HUAWEI P smart S

HUAWEI Y-serie: HUAWEI Y6p, HUAWEI Y5p

Momenteel worden driemaandelijks bijgewerkte beveiligingspatches vrijgegeven voor de volgende apparaatmodellen²

HUAWEI P-serie: HUAWEI P30 Pro, HUAWEI P30, HUAWEI P30 lite, HUAWEI P20 Pro

Tablets: HUAWEI MatePad, HUAWEI MatePad T, HUAWEI MatePad T 10, HUAWEI MatePad T 10S, HUAWEI MatePad 5G

¹Het aantal apparaatmodellen waar maandelijks een bijgewerkte beveiligingspatch voor wordt vrijgegeven, kan worden gewijzigd. Bepaalde providers ondersteunen mogelijk alleen bijwerkingen per kwartaal.

²Het aantal apparaatmodellen waar per kwartaal een bijgewerkte beveiligingspatch voor wordt vrijgegeven, kan worden gewijzigd en wordt regelmatig herzien.

Updatelijst