Opstarten van HUAWEI-tablet/telefoon langzaam of deze loopt vast na een fabrieksreset of systeemupdate

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Opstarten van HUAWEI-tablet/telefoon langzaam of deze loopt vast na een fabrieksreset of systeemupdate

Probleem:

Het duurt lang voordat het apparaat wordt ingeschakeld, of deze loopt vast wanneer de gebruiker apps opent na een fabrieksreset of een systeemupdate.

Oorzaak:

1. Wanneer de telefoon/tablet wordt ingeschakeld na een fabrieksreset of systeemupdate, optimaliseert het systeem de apps, wat de tijd die nodig is voor het opstarten kan verlengen.
  2. Nadat de telefoon/tablet is ingeschakeld, gaat het systeemoptimalisatieproces door, wat veel geheugen in beslag neemt en kan leiden tot het vastlopen van de app of vertraging in de app tijdens het gebruik ervan.

Oplossing:

1. Wacht tot het systeemoptimalisatieproces is voltooid. Hoe meer apps u hebt, hoe langer het duurt voordat uw telefoon/tablet is ingeschakeld.
  2. Laad uw telefoon na een update gedurende 2 uur of langer op (het wordt aanbevolen dat u uw telefoon 's nachts oplaadt) met het scherm uit en start vervolgens uw telefoon opnieuw op.
  3. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de hotline van de klantenservice van Huawei voor ondersteuning. We zullen ons best doen om u in uw behoeften te voorzien.