Hoe gebruik ik draadloos reverse charging? Waar moet ik op letten?

Toepasselijke producten: HUAWEI P smart Pro,HUAWEI P30 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+512gb、single sim card 6gb+128gb、dual sim card 8gb+256gb、single sim card 8gb+128gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30 Pro(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30 Pro 5G(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 20 Pro,HUAWEI P40 Pro+(dual sim card 8gb+512gb),HUAWEI P40 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+256gb),HUAWEI Y9s(huawei p smart pro dual sim card 6gb+128gb)
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Hoe gebruik ik draadloos reverse charging? Waar moet ik op letten?

Draadloos reverse charging is een functie waarmee u uw telefoon kunt gebruiken voor het opladen van andere apparaten (zoals een smartphone, smartwatch en smartband) die draadloos opladen ondersteunen. Let bij draadloos reverse charging op de volgende tips.

Het op te laden apparaat moet draadloos opladen ondersteunen

Huawei-apparaten die draadloos opladen ondersteunen, zijn onder meer: HUAWEI P40 Pro, P40 Pro+, Mate 30 RS, Mate 30 Pro, Mate 30, P30 Pro, Mate 20 Pro, Mate 20 RS en Mate RS; HONOR 30 Pro+, HONOR V30 Pro; HUAWEI MatePad Pro, FreeBuds 2; HONOR FlyPods Pro; HUAWEI FreeBuds 3-serie (editie met draadloos opladen), FreeBuds Pro (editie met draadloos opladen), enzovoorts.

Niet-Huawei-apparaten (zoals iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, Samsung S9 en Xiaomi Mix 2S) moeten het QI draadloze oplaadprotocol ondersteunen om draadloos opladen te kunnen ondersteunen. Neem voor meer informatie contact op met de verkoper van het apparaat.

Stappen voor draadloos opladen

1. Ga naar Instellingen > Batterij en zet de Draadloos reverse charging-schakelaar aan.

• Zorg ervoor dat Draadloos reverse charging niet is ingeschakeld op het apparaat dat u wilt opladen. Anders gaat het apparaat dat u wilt opladen, in plaats daarvan uw telefoon opladen.
    • Plaats uw telefoon niet op een metalen voorwerp wanneer Draadloos reverse charging is ingeschakeld.
  2. Zorg dat het apparaat dat wordt opgeladen, is ingeschakeld.
  3. Plaats het op te laden apparaat in het midden van de achterkant van uw telefoon. Plaats geen scherpe metalen objecten, zoals kaarten of munten, tussen de twee apparaten.

Tips

1. Draadloos reverse charging is minder krachtig dan opladen via een kabel en het duurt langer om apparaten met een grote capaciteit op te laden. Het is meer geschikt voor opladen in noodgevallen.
  2. Wanneer het batterijniveau van uw telefoon lager is dan 20% en u die niet aan het opladen bent, wordt het andere apparaat niet meer opgeladen en wordt Draadloos reverse charging automatisch uitgeschakeld.

Meer kennis:

Mijn telefoon kan draadloos reverse charging niet uitvoeren

Mijn telefoon laadt geen andere apparaten op wanneer de batterij bijna leeg is

Handig of niet?
Bedankt voor uw feedback.