Mijn telefoon kan draadloos reverse charging niet uitvoeren

Toepasselijke producten: HUAWEI P smart Pro(All),HUAWEI P30 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+512gb、single sim card 6gb+128gb、dual sim card 8gb+256gb、single sim card 8gb+128gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS,HUAWEI Mate 30 Pro(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30 Pro 5G(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 20 Pro,HUAWEI P40 Pro+(dual sim card 8gb+512gb),HUAWEI P40 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+256gb),HUAWEI Y9s(huawei p smart pro dual sim card 6gb+128gb)
Toepasselijke producten:
Mijn telefoon kan draadloos reverse charging niet uitvoeren

Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

1. Ga naar Instellingen > Batterij en controleer of Draadloos reverse charging is ingeschakeld. Zo niet, schakel deze functie dan in.
  2. Controleer of het batterijniveau van uw telefoon hoger dan 20% is. Zo niet, laad uw telefoon dan op totdat het batterijniveau 20% heeft bereikt en probeer het opnieuw. Wanneer het batterijniveau van uw telefoon lager is dan 20%, schakelt hij draadloos reverse charging automatisch uit om een normale werking en oplaadprestaties te garanderen. Wanneer het batterijniveau van uw telefoon lager wordt dan 20%, wordt draadloos reverse charging automatisch uitgeschakeld om een normale werking en normale oplaadprestaties te garanderen.
  3. Controleer of beide apparaten ingeschakeld zijn en of er zich voorwerpen tussen de twee apparaat bevinden, zoals een pas voor het openbaar vervoer, een metalen ring of een metalen beschermende hoes. Als dit het geval is, verwijder het voorwerp dan en probeer het opnieuw.
  4. Controleer of het apparaat dat u wilt opladen op het midden van de achtercover van uw telefoon is geplaatst.
  5. Vraag aan de verkoper van het apparaat of het op te laden apparaat het Qi draadloze oplaadprotocol ondersteunt. Als dit niet het geval is, kunnen er compatibiliteitsproblemen optreden waardoor het apparaat niet kan worden opgeladen.
  6. Probeer uw telefoon draadloos op te laden met een ander apparaat dat draadloos opladen ondersteunt, zoals een Mate 20 Pro, iPhone X, iPhone 8 of P30 Pro. Als dit apparaat met succes kan worden opgeladen, is het apparaat dat u wilt opladen mogelijk defect.

Maak een back-up van uw telefoongegevens als het probleem blijft bestaan en ga met uw telefoon en aankoopbewijs en de oplaadadapter naar een bevoegd klantenservicecentrum van Huawei voor ondersteuning.