Optimalisatie met één druk op de knop gebruiken

Toepasselijke producten: HUAWEI P smart 2019(dual card 3gb+64gb、single card 3gb+64gb)
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Optimalisatie met één druk op de knop gebruiken

Hebt u gemerkt dat uw Telefoon onlangs trager is geworden? Maakt u zich zorgen dat uw apparaat misschien kwetsbaar is voor malware en andere beveiligingsrisico's? Gebruik optimalisatie met één druk op de knop om uw Telefoon vlotter te laten functioneren en te beschermen tegen beveiligingsrisico's.

Open Telefoon​beheer, en tik op OPTIMALISEREN. U Telefoon voert automatisch algemene prestatie-optimalisatie, beveiligingsoptimalisatie, optimalisatie van batterijprestaties en apparaatbeheeroptimalisatie uit. U kunt de optimalisatieopties aanpassen. Het systeem raadt u echter aan om een handmatige optimalisatie met één druk op de knop uit te voeren om de snelheid van het systeem te verhogen, te controleren op beveiligingsrisico's, het energieverbruik te optimaliseren en onbekende telefoonnummers en vervelende oproepen te monitoren en blokkeren.