Het touchscreen vertraagt, bevriest of reageert langzaam

Toepasselijke producten: HUAWEI MateStation X,PC
zoom in pic
Het touchscreen vertraagt, bevriest of reageert langzaam
  • Druk op de aan/uit-knop om het scherm uit te schakelen en wacht 2 of 3 minuten. Schakel het scherm weer in om te zien of dit het probleem oplost. U kunt ook de Slaapmodus inschakelen, 2 of 3 minuten wachten en uw computer vervolgens weer activeren.
  • Controleer of er veel apps op de achtergrond worden uitgevoerd of dat er geheugenintensieve apps, zoals games, worden uitgevoerd.

Sluit deze apps en controleer of dit het probleem verhelpt.

• Controleer of het probleem is begonnen nadat een nieuwe app is geïnstalleerd.

Sommige apps van derden zijn niet compatibel met uw computer. Verwijder en installeer de app opnieuw of gebruik een andere app.

• Controleer of u het touchscreen hebt uitgeschakeld. Als dat het geval is, schakel het dan als volgt in:
    1. Klik met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram en klik dan op Apparaatbeheer (Device Manager).

2. Selecteer Human Interface-apparaten (Human Interface Devices) en dubbelklik vervolgens op HID-compatibel touchscreen (HID-compliant touch screen) om de eigenschappen van het stuurprogramma van het touchscreen te bekijken. Zorg ervoor dat deze niet is uitgeschakeld.

• Start uw computer opnieuw. Als het probleem nog steeds niet opgelost is nadat u uw computer meerdere keren opnieuw hebt gestart, ga dan met uw computer, aankoopbewijs en garantie naar een bevoegd klantenservicecentrum van Huawei voor ondersteuning.