Back-up maken met een extern opslagapparaat

Toepasselijke producten: HONOR 20(dual sim card 6gb+128gb),HONOR 20 PRO(dual sim card 8gb+256gb),HUAWEI nova 5T
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Back-up maken met een extern opslagapparaat

Back-up maken met een USB-opslagapparaat

Als uw apparaat onvoldoende opslagruimte heeft, kunt u een back-up van grote bestanden en andere gegevens op een USB-opslagapparaat, zoals een USB-flashstation of kaartlezer, maken.

1. Sluit uw apparaat via een USB OTG-kabel op een USB-opslagapparaat aan.
  2. Ga naar Instellingen > Systeem & updates > Back-up & herstel > Gegevensback-up > Externe opslag en tik via uw apparaat op USB-opslag.
  3. Tik op BACK-UP, selecteer de gegevens waarvan u een back-up wilt maken en tik dan op Back-up.
  4. Volg de instructies op het beeldscherm om het wachtwoord en de wachtwoordhint in te stellen. De gegevens worden gecodeerd en er wordt een back-up van gemaakt. Het wachtwoord is nodig als u uw gegevensback-up wilt herstellen.

Als u het wachtwoord wilt resetten, gaat u naar het back-upscherm USB-opslag en vervolgens naar > Wachtwoord resetten.

Het nieuwe wachtwoord is alleen geldig voor back-ups die hierna worden gemaakt.

Uw gegevens herstellen vanaf een USB-opslagapparaat

1. Sluit uw apparaat via een USB OTG-kabel aan op een USB-opslagapparaat.

2. Op het scherm Externe opslag van uw apparaat tikt u op USB-opslag.

3. Selecteer de back-up van waaruit u de gegevens wilt herstellen in de lijst HERSTELLEN VANUIT BACK-UP.

4. Selecteer de gegevens die u wilt herstellen, tik op Herstellen en voer het wachtwoord in als daarnaar wordt gevraagd.

Back-up maken met een NAS-apparaat

U kunt een back-up van uw belangrijke gegevens maken op een NAS-apparaat (network-attached storage), ook bekend als privéserver voor cloud-opslag. Het NAS-apparaat levert gedeelde mappen voor gegevensback-up.

1. Ga naar Instellingen > Systeem & updates > Back-up & herstel > Gegevensback-up > Externe opslag en tik via uw apparaat op Gedeelde map.

2. Op uw apparaat scant u via uw wifinetwerk naar beschikbare NAS-apparaten, waarna u op een toepasselijk NAS-apparaat tikt om er toegang toe te krijgen en de gedeelde mappen ervan toe te voegen.

3. Tik op BACK-UP, selecteer de gegevens waarvan u een back-up wilt maken en tik dan op Back-up.

4. Volg de instructies op het beeldscherm om het wachtwoord en de wachtwoordhint in te stellen. De gegevens worden gecodeerd en er wordt een back-up van gemaakt. Het wachtwoord is nodig als u uw gegevensback-up wilt herstellen.

Als u het wachtwoord wilt resetten, gaat u naar het back-upscherm Gedeelde map en vervolgens naar > Wachtwoord resetten.

Het nieuwe wachtwoord is alleen geldig voor back-ups die hierna worden gemaakt.

Uw gegevens herstellen vanaf een NAS-apparaat

1. Op het scherm Externe opslag van uw apparaat tikt u op Gedeelde map.

2. Op uw apparaat scant u via uw wifinetwerk naar beschikbare NAS-apparaten, waarna u op een toepasselijk NAS-apparaat tikt om er toegang toe te krijgen en de gedeelde mappen ervan toe te voegen.

3. Selecteer de back-up van waaruit u de gegevens wilt herstellen in de lijst HERSTELLEN VANUIT BACK-UP.

4. Selecteer de gegevens die u wilt herstellen, tik op Herstellen en voer het wachtwoord in als daarnaar wordt gevraagd.