Stuurprogramma's downloaden

Methode 1: Met HUAWEI PC ManagerAanbevolen

Open HUAWEI PC Manager en klik op Stuurprogramma's om de officiële stuurprogramma's bij te werken. Als u HUAWEI PC Manager niet geïnstalleerd hebt, klikt u hier om het te downloaden.

device img

Wijzigen in ander apparaat

Opmerking: We raden u aan om HUAWEI PC Manager te gebruiken om stuurprogramma's bij te werken. Als u HUAWEI PC Manager niet geïnstalleerd hebt, klikt u hier om het te downloaden.

Lijst met stuurprogramma's(0)

• Audio
    • Grafische kaart
    • WLAN
    • Bluetooth
    • Vingerafdruk
    • Camera
    • Muis, Toetsenbord
    • Hotkey
    • Chipset
    • BIOS
    • Beveiliging
    • Firmware
    • Overige
    driver no result

Geen informatie over stuurprogramma's gevonden. Probeer het later nog eens.

Melding

Als u van plan bent om zelf stuurprogramma's bij te werken, mag u het systeem niet uitschakelen of opnieuw starten tijdens de update en moet u zorgen dat aan de volgende criteria voldaan is voordat u de update start:

1. De BIOS-versie die u gaat installeren is recenter dan de huidige BIOS-versie.

2. Het batterijniveau is hoger dan 30%.

3. De stroomadapter is verbonden.

In geval van ernstige gevolgen door fouten met de BIOS-update raden u ten sterkste aan om naar een Servicecentrum van Huawei te gaan en professioneel technisch personeel te vragen om de BIOS bij te werken.