Problemen oplossen

Vind oplossingen met de HUAWEI functie voor probleemoplossing

Problemen oplossen

Of je de huidige staat van je telefoon wilt weten of een specifiek probleem wilt analyseren, je kan altijd de Problemen oplossen functie van de Support App gebruiken zodat je niet naar een HUAWEI Klantenservicecentrum hoeft te komen, maar problemen zelf kan oplossen.

Wat kan deze functie voor je doen?

1. Één klik voor een volledige diagnostische test

Hierbij wordt alles doorgemeten, zoals de hardware, software, belgeschiedenis, netwerkverbinding, systeemprestaties en meer. Het detectieproces is snel en nauwkeurig.

2. Eén klik om je apparaat te optimaliseren

Nadat de volledige scan voltooid is, zullen de testresultaten getoond worden, met de problemen die gevonden zijn en suggesties voor optimalisatie.

Als er een hardwarefout is gevonden, zal je aanbevelingen krijgen voor extra service, zoals Hotline ondersteuning of het HUAWEI Klantenservice bij jou in de buurt.

3. Eén klik om een specifieke test uit te voeren

Je kan ook een specifieke test voeren om de prestaties van één onderdeel of functie te controleren, zoals het scherm, accu, bellen en internet, systeemprestaties, camera etc.

Door veelvoorkomende problemen bij elk component te bekijken, kan je snel problemen vinden en voorgestelde oplossingen zien.

Hoe begin je hiermee?

Open de Support App op je apparaat.

Selecteer het tabblad Telefoons.

Ga naar Problemen oplossen in het tabblad Controle en reparaties.

Voer een volledige of specifieke test uit naar behoefte.

Wanneer je problemen niet opgelost kunnen worden met de voorgestelde methoden,
klik je op Neem contact op rechtsonder op deze pagina.

Krijg de Support App voor je telefoon

Scan de QR code hieronder om te beginnen met downloaden en installeren: