HUAWEI Band 6

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI Fara
SpO2-monitoring de hele dag door1
| FullView Display
| Batterijduur van 2 weken2
HUAWEI Band 6
Kies voor groter en beter
Een gloednieuwe Band
De HUAWEI Band 6 heeft een AMOLED FullView Display van 1,47 inch met een 148% groter3 displaygedeelte en een screen-to-body ratio van 64% met smalle schermranden. Combineer dat met het 194 x 368 HR-scherm met 282 PPI, en je hebt echt iets indrukwekkends om je pols.
HUAWEI Band 6 FullView Display
Het displaygedeelte is 148% groter
0 1
0 1 2 3 4
0 1 2 3 4 5 6 7 8
%
De screen-to-body ratio is 42% hoger
0 1 2 3 4
0 1 2
%
HUAWEI Band 6 FullView Display
HUAWEI Band 6 FullView Display
Nóg betere gegevens
Het display met hoge screen-to-body ratio ziet er niet alleen goed uit, het geeft je ook meer gegevens. Grotere foto's, meer fitnessstatistieken en constante hartmetingen kunnen met verbluffend detail weer worden gegeven. En met meer vrijheid om alles te bekijken dankzij het intuïtieve 4-weg aanraakscherm.
HUAWEI Band 6 watch face
HUAWEI Band 6 watch face
Jouw eigen beeld
Pas de wijzerplaat aan je dag aan Met een enorm aanbod van wijzerplaatontwerpen om uit te kiezen, beschikbaar via de HUAWEI Watch Face Store4, is er altijd wel een ontwerp dat bij jou past. Wissel ze eenvoudig om met een eenvoudige swipe, en gebruik zelfs je eigen foto's. Laat je altijd van je beste kant zien.
Comfort in
kleur
Draag wat voor jou het beste voelt Kies uit 4 verschillende bandkleuren voor de HUAWEI Band 6, elk met een eigen individuele stijl. Gemaakt van huidvriendelijke, uv-behandelde silicone zijn ze superlicht en verrassend vuilbestendig. Geniet van hoog draagcomfort dankzij het minimale gewicht van slechts 18 gram.
Graphite Black Forest Green
Amber Sunrise Sakura Pink
HUAWEI Band 6 colour
Batterijduur van 2 weken
Als dé endurancesporter van de wearables-wereld beschikt de HUAWEI Band 6 over een batterijduur van maar liefst 14 dagen bij normaal gebruik2, en 10 dagen bij intensief gebruik5. Mocht je batterij toch leeg zijn, geen probleem. Door hem slecht 5 minuten met het magnetische laadstation op te laden, krijg je een gebruiksduur van 2 dagen. Het leven is te kort voor al te veel onderbrekingen.
HUAWEI Band 6 heart health
HUAWEI Band 6 heart health
HUAWEI Band 6 truseen 4.0
HUAWEI Band 6 trurelax
HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
HUAWEI Band 6 menstrual cycle
HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
HUAWEI Band 6 menstrual cycle
HUAWEI Band 6 heart health
24/7 hartslagmeting

Je hartslag meten is een van de beste dingen die je kunt doen voor je lichamelijke conditie en gezondheid. TruSeenTM 4.0 hartslagtechnologie maakt gebruik van een optische lens en AI-gebaseerde gegevensverwerking om je hartslag 24 uur per dag op nauwkeurige wijze te meten. Je krijgt onmiddellijk een waarschuwing als je hartslag te laag of te hoog is. Stel je gezondheid altijd voorop.

HUAWEI Band 6 truseen 4.0
SpO2-monitoring de hele dag door

Een chronisch lage bloedzuurstofverzadiging, SpO2, kan leiden tot vermoeidheid, geheugenverlies en zelfs hersen- en hartschade. Daarom is het belangrijk dat je altijd in de veilige zone blijft. De HUAWEI Band 6 heeft een ingebouwd SpO2-detectiesysteem1 dat continu de hoeveelheid zuurstof in je bloed meet. Al de verzadiging te laag wordt, gaat de band trillen zodat je de tijd krijgt om te ademen en je balans te herstellen.

HUAWEI Band 6 trurelax
TruRelaxTM stressmeting

Laat je stress los. Meet je stressniveaus gedurende de dag met TruRelaxTM stressmeting. Als het niveau te hoog wordt, gebruik je de ingebouwde ademtrainingsbegeleiding om terug te gaan naar een relaxte, geconcentreerde gemoedstoestand. Begin aan een leven met minder stress.

HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
TruSleepTM 2.0 slaaptracker

Energieker met een betere nachtrust. TruSleepTM 2.0 detecteert wanneer je wakker bent en wanneer je je in een van de vier verschillende slaapfases bevindt: diepe slaap, lichte slaap, remslaap en wakker. Met 96,3% verbeterde nauwkeurigheid legt hij niet alleen vast hoeveel je hebt geslapen, maar ook de kwaliteit van je slaap. Het apparaat kan zes soorten slaapproblemen identificeren en je hebt de beschikking over meer dan 200 suggesties voor een betere nachtrust. Betere dagen beginnen met een betere nachtrust.

HUAWEI Band 6 menstrual cycle
Houd je menstruatiecyclus bij6

Houd een handige kalender bij van je menstruatiecyclus met d HUAWEI Band 6. Ontvang discrete, tijdige herinneringen voor wanneer je ongesteld moet worden. Een attent, behulpzaam maatje om je pols.

HUAWEI Band 6 daily activity goals
9/12
16/30
7645
Tijd voor een nieuwe ronde

Geef je dag energie door drie dagelijkse activiteitsdoelen in te stellen. stappen, actieve uren en gemiddelde tot intensive activiteit. De HUAWEI Band 6 houdt je voortgang automatisch bij met kleurige, opvallende ringen. Je krijgt motiverende herinneringen en meldingen als je jouw doelen hebt bereikt. Het voelt altijd beter als je er hard voor hebt gewerkt.

HUAWEI Band 6 96 workout modes
HUAWEI Band 6 96 workout modes
HUAWEI Band 6 96 workout modes
HUAWEI Band 6 96 workout modes
HUAWEI Band 6 96 workout modes
HUAWEI Band 6 96 workout modes
Trainen maar
Als je al je energie in een work-out stopt, laat de HUAWEI Band 6 dan de rest regelen. Kies uit 96 work-outmodi, en meet je hartslag, calorieën en meer. Al je gegevens kunnen worden opgeslagen en geanalyseerd in makkelijk te lezen grafieken, zodat jij je fitnessinspanningen kunt bijhouden en doelen kunt stellen die je inspireren.
HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
Je persoonlijke assistent
De HUAWEI Band 6 is niet alleen een gezondheid- en fitnesstracker, het is ook een handige manier om te communiceren met je telefoon. Bekijk inkomende telefoongesprekken en berichten, krijg weerupdates, regel je muziek7 en maak foto's met de camera van je telefoon8, gewoon via je eigen pols.
  1. Zuurstofverzadiging verwijst naar de fractie van zuurstofverzadigd hemoglobine ten opzichte van totaal hemoglobine in het bloed. Dit product is geen medisch hulpmiddel en is niet bedoeld om ziekten te constateren, behandelen, genezen of voorkomen. De beschikbaarheid kan per regio verschillen.
  2. 14 dagen bij normaal gebruik, onder de volgende voorwaarden: hartslag- en slaapmeting aan; scherm 200 keer kort raadplegen, 50 berichten, 6 oproepen en 3 wekkerherinneringen binnen 24 uur; work-out van 30 minuten per week. Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria. De daadwerkelijke gebruiksduur hangt af van je gebruiksgewoonten.
  3. Vergeleken met HUAWEI Band 4 Pro. Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria.
  4. De beschikbaarheid kan per land of regio verschillen. Alleen beschikbaar voor Android 6.0 of hoger, en iOS 12.0 of hoger.
  5. 10 dagen bij intensief gebruik, onder de volgende voorwaarden: hartslagmeting en HUAWEI TruSleep™ aan; scherm 500 keer kort raadplegen, 50 berichten, 6 oproepen en 3 wekkerherinneringen binnen 24 uur; work-out van 60 minuten per week. Gegevens afkomstig van HUAWEI-laboratoria. De daadwerkelijke gebruiksduur hangt af van je gebruiksgewoonten.
  6. Deze functie wordt niet ondersteund wanneer deze is verbonden met een iOS-telefoon. De beschikbaarheid kan per land of regio verschillen.
  7. Deze functie werkt niet wanneer deze is verbonden met een iOS-telefoon.
  8. Deze functie werkt alleen op telefoons met EMUI 8.1 of hoger, en werkt niet wanneer deze is verbonden met een iOS-telefoon.
  9. Dit product is geen medisch hulpmiddel en is niet bedoeld om ziekten te constateren, behandelen, genezen of voorkomen.