HUAWEI WATCH GT 2e

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
Promotion Banner Promotion Banner
HUAWEI WATCH GT 2e LOGO
Play for 2 weeks1
HUAWEI WATCH GT 2e

Slank
en
Stijlvol

Het duurzame roestvrijstalen frame van HUAWEI WATCH GT 2e past perfect bij de kleurrijke fitnessriemen, voor een comfortabele grip. Het 1,39-inch AMOLED HD-scherm en de vele verkwikkende wijzerplaten zorgen ervoor dat je verbonden blijft met je wereld.

HUAWEI WATCH GT 2e design

Draag je dagelijkse
stijl om je pols

Met verschillende wijzerplaatontwerpen2 verandert HUAWEI WATCH GT 2e je pols in een vorm van licht, kleur en beweging. Je kunt zelfs de gegevens en informatie aanpassen met hartslag, stappen, weer en andere. Alleen wat u belangrijk vindt.

HUAWEI WATCH GT 2e watch face

Play for
2 Weeks1

Kirin A1, HUAWEI's eerste zelf ontwikkelde draagbare chip, die zorgt voor hoge prestaties en een ongelooflijk laag stroomverbruik. Dual-chip ontwerp en energiebesparende algoritmen 2.0 zorgen ervoor dat HUAWEI WATCH GT 2e minder energie verbruikt om een verbazingwekkend vermogen te verkrijgen voor de hele dag en nacht ondersteuning. Deze smartwatch optimaliseert automatisch het stroomverbruik voor een batterij die langer meegaat.

HUAWEI WATCH GT 2e 2 Weeks Battery Life Left
HUAWEI WATCH GT 2e 2 Weeks Battery Life Right

85 aangepaste
trainingsmodi

Inspireer de zintuigen en geniet van je passies - van het bekende tot het onbekende! Met de nieuw 85 extra trainingsmodi3, kun je elk avontuur aan. Klimmen, parkour, street dance of skateboard en meer…

HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes1 Skateborden
HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes2 Surfen
HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes3 Street dance
HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes4 Klimmen

15 professionele
trainingsmodi

Door gebruik te maken van de allernieuwste technologie, biedt HUAWEI WATCH GT 2e nauwkeurige en realtime trackinggegevens voor 15 professionele sporten zoals klimmen, hardlopen, zwemmen en fietsen. Het ondersteunt zowel GPS- als GLONASS-positioneringssystemen, voor nauwkeurige routetracking tijdens outdoor-trainingen.

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Climbing

Klimmen

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Outdoor Walking

Buiten wandelen

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Outdoor Running

Hardlopen

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Cycling

Fietsen

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Triathlons

Triathlons

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Cycling 2

Fietsen

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Indoor Running

Binnen hardlopen

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes hiking

Wandelen

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Elliptical

Elliptisch

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Swimming

Zwemmen

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Rowing

Roei machine

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Open Water

Openwater zwemmen

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Indoor Walking

Binnen wandelen

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Trail

Trail run

HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Free

Vrije training

De fitnessinformatie die
je moet je moet ontdekken!

VO2Max4

VO2Max verwijst naar het maximale zuurstofverbruik gemeten per tijdseenheid gedurende een lange training. Hogere VO2Max-waarden duiden op een hoger cardiovasculair uithoudingsvermogen.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data vo2max

Aëroob / anaëroob
trainingseffect

Het aërobe / anaërobe trainingseffect meet de effecten van uw training op uw gezondheid en welzijn. Langere aërobe trainingen kunnenje algehele fitnessniveau verbeteren, terwijl matige anaërobe oefeningen je anaërobe fitnesscapaciteiten kunnen helpen versterken.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Aerobic Anaerobic

Hersteltijd

De hersteltijd verwijst naar de hoeveelheid tijd die nodig is om volledig te herstellen van een training, zodat je je lichaam tot het uiterste kunt pushen zonder het onnodig te belasten.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Recovery

Trainingsintensiteit

Het horloge verzamelt gegevens over je wekelijkse trainingsvolume en berekent aanbevolen trainingsbelastingen op basis van deze informatie.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Training

Trainingsstatus

Het horloge biedt een eenvoudig overzicht van jouw huidige trainingsregime, evenals professioneel advies voor toekomstige trainingen.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data status

Persoonlijke fitnesstrainer

Het horloge is voorgeïnstalleerd met meer dan tien voice-over hardloopcursussen die reageren op realtime hartslag, en die zijn afgestemd op verschillende niveaus en fitnessdoelen, waaronder temp, gewichtsverlies en uithoudingsvermogen.

HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data personal fitness

Start als
jij beweegt

Op een geheel nieuwe manier! Ga gewoon door met je normale training en het horloge detecteert jouw beweging automatisch en tracking kun je vervolgens starten met één tik. Nu beschikbaar voor zes veelgebruikte trainingsmodi5: hardlopen binnen / buiten, wandelen binnen / buiten, elliptisch en roeien.

HUAWEI WATCH GT 2e Detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2e play more play HUAWEI WATCH GT 2e play more more
HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSleep HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruRelax
HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSeen HUAWEI WATCH GT 2e play more

SpO2
Monitoring

Bloedzuurstof verzadiging6 (SpO2) is een van de belangrijke vitale functies die de zuurstoftoevoer van het lichaam aangeven. Zeer lage niveaus van SpO2 leiden tot symptomen als gebrek aan energie, vermoeidheid en een licht gevoel in het hoofd. HUAWEI WATCH GT 2e ondersteunt eenmalige SpO2-niveaumeting, waardoor we het zuurstofniveau in het bloed kunnen detecteren waar en wanneer we maar nodig hebben.

HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSeen

Verlaag
jouw stressniveau

De hele dag stresscontrole7 en de hele dag zorg voor uw gezondheid door HUAWEI TruRelax™. Ademhalingstraining (APP-einde) laat stress los en pas de toestand op het juiste moment aan. "

HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruRelax

Betere slaap
monitoring

Met HUAWEI TruSleep™ 2.0 kan jouw HUAWEI WATCH GT 2e 6 veelvoorkomende slaapproblemen opsporen en diagnosticeren en suggesties geven voor een betere nachtrust. En terwijl je slaapt, bewaakt het horloge jouw hartslag, analyseert het jouw ademhaling en geeft het een score op jouw algehele slaapkwaliteit8.

HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSleep

Speel muziek
altijd en overal

Speel muziek direct af met jouw HUAWEI WATCH GT 2e, na koppeling met Bluetooth earphones. Je kunt tot 500 favoriete nummers9 opslaan om jouw training te verrijken.

HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback left HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback right

Wees altijd klaar
om te helpen

Je horloge ontvangt realtime meldingen voor inkomende oproepen, sms-berichten, e-mails, agenda-evenementen en meer. Het bevat ook een schat aan intuïtieve functies die het dagelijks leven een fluitje van een cent maken, van weersvoorspelling, alarmen, timer en zaklamp. Je kunt het zelfs gebruiken om je telefoon te vinden.

HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant black HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant white HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant red HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant green
HUAWEI WATCH GT 2e remote camera shutter

Steek je hand
op voor een snel shot!

HUAWEI WATCH GT 2e verandert in een externe shutter van je telefoon en helpt je gemakkelijk memorabele momenten onderweg of vanuit speciale hoeken vast te leggen met de vooraf ingestelde timer van 5 tot 10 seconden10.

Begin aan een nieuw hoofdstuk
Download HUAWEI Health zodat je aan de slag kunt met je nieuwe apparaat en meer inzicht krijgt in je trainings- en gezondheidsgegevens.
HUAWEI Health is compatibel met iOS- en Android-telefoons.
HUAWEI Watch GT 3 health app
 1. Batterij kan 2 weken meegaan als:
  24 uur per dag gedragen, hartslagmeting ingeschakeld, HUAWEI TruSleep™ ingeschakeld om te slapen, 90 minuten trainen elke week (GPS ingeschakeld), berichtmeldingen ingeschakeld (50 sms-berichten, 3 alarmen per dag), scherm is ingeschakeld 200 keer per dag, elke week 30 minuten muziek. De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik.
 2. De beschikbaarheid op de wijzerplaatmarkt kan per regio verschillen. Alleen beschikbaar met EMUI10 of hoger. Deze functie wordt niet ondersteund op iOS.
 3. Deze functie is beschikbaar via OTA-updates.
 4. VO2Max kan alleen worden gemeten tijdens lopende trainingssessies.
 5. Deze functie is beschikbaar via OTA-updates.
 6. Deze functie is beschikbaar via OTA-updates. Deze functie is niet bedoeld als medisch hulpmiddel en is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Alle gegevens en metingen mogen alleen worden gebruikt voor persoonlijke referentie.
 7. Deze functie wordt niet ondersteund op iOS. Deze functie is niet bedoeld als medisch hulpmiddel en is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekten. Alle gegevens en metingen mogen alleen worden gebruikt voor persoonlijke referentie.
 8. Deze functie is niet ontworpen als medisch hulpmiddel en is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekten. Alle gegevens en metingen mogen alleen worden gebruikt voor persoonlijke referentie.
 9. Alleen MP3- en LC-AAC-indeling worden ondersteund voor lokale weergave op uw WATCH. Muziek afspelen vereist verbinding met een Android-telefoon en minimaal 2 GB opslag. Bluetooth-oordopjes zijn nodig om naar muziek te luisteren.
 10. Deze functie is beschikbaar via OTA-updates. De telefoon moet ook EMUI 10.1 of hoger uitvoeren.
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan