Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI WATCH GT2
01 Batterij met verbeterde prestaties

Revolutionaire
stroomvoorziening

HUAWEI WATCH GT-serie heeft een grensoverschrijdende levensduur van de batterij. Met HUAWEI's zelf ontwikkelde, draagbare chip Kirin A1, de dubbele chip en de intelligente energiebesparende technologie van HUAWEI, kun je tot 2 weken lang dag en nacht gebruik maken van HUAWEI's zelf ontwikkelde chip Kirin A1.1
Meer informatie

02 Nieuw esthetisch ontwerp

Minimalistisch
esthetisch ontwerp

Geïnspireerd door het esthetische design van het minimalisme, integreert HUAWEI WATCH GT 2 een hoogwaardig 3D-glasoppervlak om een gevoal zonder horlogerand te creëren. Het fijne vakmanschap is terug te vinden in de details van de horlogekast en de klassieke ontwerpstijl.
Meer informatie

03 Geboren professional

Professionele
sporttrainer

Een nieuwe doorbraak in persoonlijke training. De HUAWEI WATCH GT 2 volgt je trainingen met nauwkeurige positioneringssystemen en bewaakt je hartslag met de nauwkeurige TruSeen™ 3.5. Het is de professionele metgezel voor je binnen- en buitenactiviteiten.
Meer informatie

04 Handige functies

Uw dagelijkse persoonlijke assistent

Om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken, ondersteunt HUAWEI WATCH GT 2 functies zoals Bluetooth Calling2, geïntegreerde Music3, berichtmeldingen, TruSleepTM 2.0 slaapmonitoring en TruRelaxTM drukmeting.4 Leef een efficiënt leven met de voor u ontworpen WATCH.
Meer informatie

HUAWEI WATCH GT 2 OVERZICHT

Grootte 46 mm

HUAWEI WATCH GT2

Sporteditie

HUAWEI WATCH GT2

Klassieke editie

HUAWEI WATCH GT2

Elite editie

Grootte 42 mm

HUAWEI WATCH GT2

Sporteditie

HUAWEI WATCH GT2

Klassieke editie

HUAWEI WATCH GT2

Elegante editie

Cookies instellen