HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Key Vision
HUAWEI WATCH GT 3 Pro
Keramiek I Saffierglas  |  24/7 Gezondheidsmanagement
Batterijduur tot 14 dagen
Deze moderne klassieker, vakkundig uitgevoerd in keramiek, is een stijlvolle creatie met een tijdloze esthetiek. Deze watch is dan ook een verfrissend modestatement om je pols.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Key ID

Laat je betoveren door
deze showstopper

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic ID Creative Shot
De bijzondere witte keramische behuizing is liefde op het eerste gezicht. Deze watch is op een extreem hoge temperatuur van 1 500°C afgewerkt en gepolijst met diamantpoeder voor een zuiver witte kleur en vlekkeloze textuur.
De watch is oogstrelend, maar ook ademend en biedt een hoog draagcomfort.

De kroon op jouw stijl

Behuizing van nanokristallijn keramiek
Saffieren wijzerplaat1
Het schitterend witte nanokeramiek in combinatie met de kristallen wijzerplaat geven de watch een unieke look voor elke gelegenheid.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Ceramic Material
Roestvrij stalen randen
met schelpenreliëf
De 24 golvende schelpvormen zijn
geïnspireerd op de rimpels van tijd en geven de wisseling van dag en nacht aan.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Stainless Steel Bezel
Draaibaar, bolvormig, keramisch kroontje
Metalen ECG-knop
Een gesneden roestvrijstalen kroon, met een bolvormige keramische inbedding aan één kant om een ​​vleugje stereoscopische elegantie toe te voegen.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic buttons
Geïntegreerde CaseBack
Het kristalheldere saffierglas1 maakt de metingen van de zeer preciese sensor nog nauwkeuriger en is geïntegreerd met de keramische materialen voor een goede passing en hoog draagcomfort.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic backcase

Tijdloze look,
eindeloze charme

Verkrijgbaar met een gouden rand en een witte keramische band of een zilveren rand met een witte lederen band,2. De tijdloze charme van beide uitvoeringen maakt het verschil.

Klassiek chic,
dag en nacht

Ontdek de reeks unieke wijzerplaten, vooral die met het exclusieve 'Dag en nacht' thema dat meeverandert met het tijdstip van zonsopgang en zonsondergang en die de verschillende maanfasen aangeeft. Daarnaast ondersteunt de watch de weergave van 'scherm uit'-tijd, aanpasbare wijzerplaten beschikbaar in de galerij van je telefoon en andere funties. Ga naar de Huawei wijzerplaatstore voor meer informatie over de beschikbare wijzerplaten.3
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Daylight Dials
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Daylight Dials
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Daylight Dials
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Night Dials
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Night Dials
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Night Dials
Een gezondheidsmanager die zorgt voor je lichaam en geest

Slimme hartslagmonitoring
met realtime waarschuwingen

De HUAWEI TruSeen™ 5.0+ hartslagtechnologie maakt gebruik van acht foto-elektrische sensoren in een ringopstelling voor het vastleggen van betere signalen. Een nieuw algoritme filtert interferentie uit voor een uiterst precieze hartslagmeting - altijd. Je kunt je hartslag zelfs 24/7 meten, met waarschuwingen in realtime zodra je hartslag de normale waarden overschrijdt.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Health Heart Rate
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Health Heart Rate

Houd je gezondheid in de gaten

De HUAWEI TruSeen™ 5.0+ hartslagtechnologie4 in de HUAWEI WATCH GT 3 Pro meet de SpO2-waarde4 en houd een oogje op je gezondheid!
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Health SPO2 Analysis

Altijd voorbereid op
je menstruatie

Houd je menstruatiecycli bij5 en bereken de mogelijke ovulatiedatum met deze smartwatch. De HUAWEI WATCH GT 3 Pro kan je herinneringen sturen volgens de eerdere gegevens en je zo helpen bij de voorbereiding op je bijzondere dagen.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Period Menstruation

Een zorgzaam maatje dat je gezondheid meet

Het HUAWEI TruSleep™ 2.0 slaapmonitoringalgoritme

identificeert belangrijke slaapfases, met behulp van slaapkwaliteitsscores en persoonlijk advies voor een optimale nachtrust.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Sleeping Management

De stressmonitor6

is altijd klaar voor het bijhouden en managen van de dagelijkse perikelen en geeft kalmerende ademhalingsoefeningen die je tot rust brengen.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Pressure Management

Check-in taken voor een gezonde leefstijl7

maken, werken aan je welzijn tot een doelgericht proces dat bevrediging geeft, van slapen tot water drinken en workouts — en nog veel meer!
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Daily Goals
Train en wordt beter

Ontdek nieuwe
wonderen onder water

HUAWEI WATCH GT 3 Pro comes with 5 ATM ratings for water resistance, and has withstood a staggering 200 water pressure cycles, so that it supports free dives as deep as 30 meters, making it the perfect companion for all of your undersea adventures.9
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Diving Creative Shot
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Watch
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Diving Data
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Diving Warning
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Diving Training
De watch geeft duikgegevens in realtime weer

waaronder de duiksnelheid, -diepte en -duur.

Het biedt instellingen voor veiligheidsherinneringen

zoals automatische herinneringen wanneer je te diep of te lang duikt.

De ademstilstandtrainingsmodus

De ademstilstandtrainingsmodus legt je hartslag vast, hoe lang je je adem kunt inhouden en de starttijd van je middenrifsamentrekking, zodat je je adem steeds langer kunt inhouden en je beter bent voorbereid op uitdagingen onder water.11

Word de
koningin van de golfswing

De watch registreert professionele swinggegevens, zoals de snelheid en het tempo, de backswing-tijd en de downswing-tijd, en is voorzien van een driving range-modus die je swing tot in de kleinste details volgt, inclusief handige demo's en tips om beter dan ooit te leren golfen!
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Golf Training Mode
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Watch
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Golf Training Mode

100+ workoutmodi

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic 100+ sport mode
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic 100+ sport mode
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic 100+ sport mode
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic 100+ sport mode
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic 100+ sport mode
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic 100+ sport mode
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic 100+ sport mode
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic 100+ sport mode
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic 100+ sport mode
Met meer dan 100 trainingen om uit te kiezen - hardlopen, fietsen, bergbeklimmen, indoorzwemmen, skiën en nog veel meer -, kun je de openbare weg op of een nieuwe weg inslaan, door slechts eenmaal op het scherm te tikken! Gegevensgestuurde hardloopstatistieken, waaronder de running ability index, trainingsdruk en trainingsbelasting, en tips helpen je de allerbeste prestaties te leveren zonder je lichaam te overbelasten, en met deelbare hardlooproutes laat je zien wat je kunt!
Meer leuke functies
Activeer de camera op je telefoon met de sluiter op afstand10
en leg je mooiste herinneringen vast met slechts een paar tikjes op je pols.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Camera
Met een scala aan apps van derden11 die je kunt downloaden via Watch AppGallery, is alles wat je nodig hebt toegankelijk met één polsbeweging.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic App Market
Neem Bluetooth-gesprekken aan op je watch Beantwoord of weiger inkomende oproepen, stuur aangepaste snelle antwoorden en bekijk telefoonlogboeken en blijf altijd op de hoogte, zelfs wanneer je je telefoon niet bij de hand hebt.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic BT Calling
Luisteren onderweg De watch kan afspeellijsten vanaf je telefoon synchroniseren en je favoriete songs afspelen tijdens je workouts.12 Doe je Bluetooth-oordopjes in en kom in beweging, zonder last te hebben van je telefoon.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Music
De watch kan moeiteloos worden gekoppeld met slimme apparaten De HUAWEI WATCH GT 3 Pro werkt met Huawei-apparaten, iOS- en Android-telefoons terwijl je hem om je pols hebt.13
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Multi Devices Support
Ontdek meer
Vind jouw watch.
Kies een sportvriendelijk bandje van ademend
fluorrubber voor je HUAWEI WATCH GT 3 Pro.
Bekijk meer stijlen>
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Strap Accessory

* Niet-standaard bandjes dienen apart
te worden aangeschaft.

 1. Het materiaal bestaat uit saffierglas (kunstmatig)
 2. Niet-standaard bandjes dienen apart te worden aangeschaft.
 3. Watchwijzerplaten kunnen in de Huawei wijzerplaatstore worden gedownload. Voor sommige wijzerplaten moet worden betaald.
 4. Zuurstofverzadiging (SPO2) verwijst naar de fractie van zuurstofverzadigd hemoglobine ten opzichte van totaal hemoglobine in het bloed, of anders gezegd, de concentratie zuurstof in je bloed. De watch detecteert automatisch de zuurstofverzadiging in rust. Dit product is geen medisch apparaat. De monitoringgegevens en resultaten dienen enkel ter referentie en zijn niet bedoeld voor het stellen van diagnoses en medische doeleinden.
 5. Dit product is geen medisch apparaat. Berichteninhoud is uitsluitend bedoeld als referentie en mag niet worden gebruikt voor het stellen van klinische diagnoses.
 6. De watch detecteert automatisch de zuurstofverzadiging in rust. Detectie onder actieve staat niet ondersteund. Dit product is geen medisch apparaat. De monitoringgegevens en resultaten dienen enkel ter referentie en zijn niet bedoeld voor het stellen van diagnoses en medisch gebruik.
 7. Healthy Living vereist de Huawei Health-app.
 8. Dit product voldoet aan het bestendigheidsniveau van de IP68-klasse volgens de 60529:2013-norm en de vereisten van de ISO 22810:2010-norm betreffende 5ATM waterbestendigheid (waterbestendig tot 50 m), en kan worden gebruikt voor activiteiten in ondiep water, zoals in zwembaden of zwemmen in ondiep buitenwater. Dit product voldoet aan de eisen van de EN13319-norm voor duikaccessoires en ondersteunt free diving tot een maximale diepte van 30 meter. Het product mag niet worden gebruikt in warme douches, in warmwaterbronnen of sauna's (stoombaden), noch voor platformduiken, spoelen onder hoge druk of andere activiteiten onder hoge waterdruk, hoge temperaturen en vochtigheid of snelstromend water. Niet geschikt voor diepzeeduiken en technisch duiken. Spoel de watch na gebruik in zout water af met zoet water. Leren en metalen bandjes zijn niet geschikt om mee te zwemmen noch voor activiteiten waarbij wordt getranspireerd. We raden je aan in deze situaties een ander type bandje te dragen. Raadpleeg voor nadere details over waterbestendigheid de officiële Huawei-website. Waterbestendigheid is niet permanent. Naarmate de watch slijt als gevolg van dagelijks gebruik, neemt de beschermingsgraad af.
 9. This product complies with 5 ATM-rated 50-meter water resistance under the ISO 22810:2010 standard, and can be worn during shallow water activities, such as swimming in pools and shallow waters along the coast. This product meets the requirements of the EN13319 standard for diving accessories, and supports free diving \content\dam\huawei-cbg-site\common\mkt\pdp\wearables\watch-gt3-pro-ceramic\media\huawei-watch-gt-3-pro-ceramic-produwith a maximum depth of 30 m. It should not be work in hot showers, hot springs, or saunas (steam rooms), nor during platform dives, high-pressure rinsing, or other activities that involve high water pressure, high temperatures, high levels of humidity, or fast-flowing water. It is not suitable for scuba dives, technical dives, and diving activities exceeding a depth of 30 m. Rinse off the watch with fresh water after using it in ocean water. Leather and metal straps are not designed to withstand swimming or sweat. It is recommended that you wear other types of straps, in such scenarios. Please visit the Huawei official website for more information on water resistance. Water resistance is not permanent, and protection may decrease with daily wear and tear.
 10. Alleen beschikbaar op bepaalde HUAWEI-telefoons met EMUI 10.1 of hoger, of iOS-telefoons. iOS-apparaten vereisen ondersteuning van een OTA-upgrade.
 11. Apps van derden moeten worden gedownload vanuit de Watch AppGallery in de Huawei Health-app. Deze functie wordt niet ondersteund op iOS-apparaten.
 12. De watch kan geen muziek importeren vanaf iOS-apparaten.
 13. Alleen ondersteund op mobiele telefoons met Android 6.0 of hoger, iOS 9.0 of hoger met de HUAWEI Health-app geïnstalleerd. De horlogefuncties kunnen variëren, afhankelijk van het telefoonmodel. Voor meer informatie raadpleeg: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15888447/.
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan