Ääniavustustyökalut

Uusi menetelmä Bluetooth-kuulokkeiden laiteohjelmiston päivitysversiota varten

Päivitä järjestelmäversio
Nauti uusista kokemuksista
Lataus yhdellä napsautuksella
Helppo asennus
Järjestelmävaatimukset – Win

Microsoft Windows 10 64-bit versio

Vapaata levytilaa: 500MB

RAM-muisti: 1GB

Bluetooth-sovitin

Ääniavustustyökalut

Uusi menetelmä Bluetooth-kuulokkeiden laiteohjelmiston päivitysversiota varten

Windows 10 -lataus

1.0.0.7 | 37M

Päivitä järjestelmäversio
Nauti uusista kokemuksista
Lataus yhdellä napsautuksella
Helppo asennus
Järjestelmävaatimukset

Microsoft Windows 10 64-bit versio

Vapaata levytilaa: 500MB

RAM-muisti: 1GB

Bluetooth-sovitin

Helppo päivitys uuden kokemuksen aloittamiseksi

Viimeisimmän äänikuulokelaitteistoversion tarkistus ja päivitys

Auttaa sinua helposti viemään päätökseen tietokoneen versiopäivityksen ja kokemaan järjestelmän uudet toiminnot ja versiopäivitykset

Asennusohjeet

Lataa ääniavustaja-työkalu

• Kaksoisnapsauta exe-tiedostoa ja asenna se
  • Hyväksy sovellusprotokolla napsauttamalla tätä
  • Valitse [Käynnistä käyttääksesi]

Asennusohjeet

Lataa ääniavustaja-työkalu

Kaksoisnapsauta exe-tiedostoa ja asenna se

Hyväksy sovellusprotokolla napsauttamalla tätä

Valitse [Käynnistä käyttääksesi]

Laiteohjelmiston päivitys

Varmista, että kuulokkeen ja tietokoneen Bluetooth-yhteys on muodostettu

Valitse aloitussivulla ”Etsi Bluetooth-kuuloke”

Valitse päivitettävä kuuloke

Usein esitettyjä kysymyksiä

• K1: Mitkä kuuloketuotteet voivat käyttää ääniavustaja-työkalua laiteohjelmiston päivittämiseen?

V: Tällä hetkellä ääniavustaja-työkalu tukee vain HUAWEI FreeBuds 4i -laitetta ja kattaa vähitellen lisää malleja tulevaisuudessa.

• K2: Jos tietokoneessa on Windows 10 -järjestelmä, Bluetooth-yhteys ilmaisee, että kuuloke on yhdistetty ja liitetty, mutta laiteohjelmistoa ei voi päivittää. Mitä minun tulee tehdä?

V: Noudata alla olevia askelia: Napsauta työpöydän Win-kuvaketta -> Avaa "Asetukset" - > Laite (Bluetooth, tulostin, hiiri) - > Bluetooth ja muut laitteet->Valitse kuulokkeen nimi -> Valitse-> Poista laite. Pidä kuulokekotelon kansi auki, ja paina toimintopainiketta 2 sekunnin ajan, kunnes valkoinen valo vilkkuu. Kohdassa ”Lisää Bluetooth” työpöydällä, lisää päivitettävä kuuloke tai muita laitteita versiopäivitettäviksi ja yhdistä ne uudelleen.

Esitetty kuva on esimerkkitilanne, varsinaisen tilanteen määrittelevät oleelliset tekijät.